Lorenco Posted March 4, 2004 Share Posted March 4, 2004 Niakoj ako e imal su6tiq problem molia da mi kaje kak da opravia moja pls.Eto go i problema,probvah kakvo li ne,no ne stava i ne stava http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/CMR2_problem.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted March 4, 2004 Share Posted March 4, 2004 mai si zabravil da sloji6 crack-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorenco Posted March 4, 2004 Author Share Posted March 4, 2004 Po taq logika sigurno igraq igri ot v4era i ne znam kak se slaga krak.Slojil sum vsi4ko i ne iska da trugne tova e Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted March 4, 2004 Share Posted March 4, 2004 Po taq logika sigurno igraq igri ot v4era i ne znam kak se slaga krak.Slojil sum vsi4ko i ne iska da trugne tova e qvno da 6toto az kato slojih cracka i trugna Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 4, 2004 Share Posted March 4, 2004 I az imah sashtiq problem, no pri men se poqvi sled kato sam instalnal igrata i sam igral izvesno vreme, ama se opravi ot samosebesi. Shto ne probvash da preinstalnesh we(ako veche ne si de) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 4, 2004 Share Posted March 4, 2004 Пробвай да направиш iamge file на играта и да си я пуснеш през Daemon Tools. Честно казано досега абсолютно и 100% работещ крак на CMR2 не съм виждал. Имам три различни release-a на играта и на всяка от версиите крака работи когато си иска. Но като го прекарам през Daemon Tools бачка въпреки че заема малко повечко място. Качих тая версия щото с нея най-малко проблеми съм имал. Надявам се да се оправиш, защото играта все още си струва да се поцъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Az imam absolutno sashtiq problem,mislq che napravih kakvoto e napisano v info faila ama na kraq pak si izpisva no CD EDIT Problema mi e bil, che predi da pusna igrata bqh otishal na "options" i ot tam bqh nadul grafikata do dupka sled koeto mi se poqvi nadpisa za NO CD,znachi na podmenuto s "details" vtoroto otgore na dolu trqbva da e na "low" ako e na "high" vinagi mi iska CD,az stignah do tfa zakluchenie i veche si igraq bez problemi, uspeh na ostanalite! Igrata e stara no pyk si e klasika v janra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 Пробвай да я пуснеш през network/mp версията или пък си качи някой патч и съответно крак от gamecopyworld.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.