Jump to content
BulForum.com

Търся плочкаджия

Recommended Posts

Еми трябва ми свястен майстор да налепи 9 кв. метра гранитогрес в една кухничка. Да не иска луди пари, защото попаднах на едни дето искаха да ми резнат главата и им теглих сиктира.

Та, ако някой знае добър майстор или може да го направи, приемам предложения.

Опитен фаянсаджия, от нашата бригада, взима по принцип 12-15 лв/м2 , зависи от квадратурата, формата на помещението и пода.Ако те устройва свържи се с мен на ПМ, но ще стане след 2-3 дни най-рано защото има работа сега.

и аз мога да ти дам телефона на човек който взима 12лв на квадрат на мене ми налепи цялото заведение с гранитогрес и нямам никакви проблеми с него а и работи бързо

Работата е свършена.

A55A551N80R даде кординатите на много свястни хора и те решиха задачата отлично. За напред при нужда пак бих им звъннал.

Поздрави. Темата е за затваряне.

Работата е свършена.

A55A551N80R даде кординатите на много свястни хора и те решиха задачата отлично. За напред при нужда пак бих им звъннал.

Поздрави. Темата е за затваряне.

Преди да я затворите, оставете координати намайсторите, че и други хора имат нужда от кадърен майстор плочкаджия.

• 1 month later...

Да подновя малко темата. Търси се плочкаджия да направи две бани изцяло - стени, под и всичко, каквото има в една баня. По възможност да започне колкото може по-бързо, да не ги лепи като за първи път (т.е. да работи горе-долу качествено) и да не дере като за последно! Ако някой познава такъв човек или има координати моля нека пише тук или на лично. Благодаря!

Да подновя малко темата. Търси се плочкаджия да направи две бани изцяло - стени, под и всичко, каквото има в една баня. По възможност да започне колкото може по-бързо, да не ги лепи като за първи път (т.е. да работи горе-долу качествено) и да не дере като за последно! Ако някой познава такъв човек или има координати моля нека пише тук или на лично. Благодаря!

Имам такъв човек... Пиши на Л.С. Дай ми точна квадратура на помещенията, за да мога да ти дам оферта...

• 1 year later...

Малко съживяване на забравена тема :).

Трябва ми майстор,който да ми направи банята изцяло...не само фаянсаджия...и да не "дере" много :).

Някой ако си е правил баня скоро и е останал доволен от майстора, да дава кординати.

• 3 weeks later...

В момента даже ми прави банята и съм много доволен от него.Сериозен човек и хубаво работи.Телефона му е 0895738359 Данчо.Договорихме се на 13 лева квадрата.

• 1 month later...

Да подновя темата!!!

И аз търся майтор за плочки в баня и за теракот/гранитогрес в коридора и кухненския бокс.

Ако има доволни или пък майстори във форума, да пишат!

Обявата е за Пловдив!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...