Jump to content
BulForum.com

Kvo mislite za Unreal 2

zaq

Recommended Posts

Elementarna bih dobavil -- osven v skriptirani situacii pri koito po pravilo ti e trudno da si adekvaten ot purviq moment -- ama 6tom umre6 LOAD i znae6 kvo da o4akva6 i glei batio ni6to ne mi vzimat

Ina4e q igraq na normal -- ima6e nqkoi momenti kogato sa iznervih da mina situaciqta no kato cqlo lesna igri4ka -- nerva sa 4e e pravolineina

A i ne razbiram 6to vsi4ki navsqkade q pliuat !!! E estestveno 4e ne moje sa vurje na malkiq prust na UNREAL 1 i vsi4ko koeto tq napravi -- no men vupreki vsi4ko me kefi mnoo -- ima atmosfera , orujia , personaji ! Moje i da ne e sledva6toto golqmo sabitie ama vse pak ve4e ot 8 godini sa pravat ek6ani -- spored men ni6to originalno ne mogat ni podnesat pove4e -- Unreal 2 go dokazva i vupreki vsi4ko kurti s raznoobrazieto ot misii i qka atmosfera :D

• 3 months later...

Az polzvah cheat za letene samo na edno nivo deto vsi4ko gori i trqbva da namerq pyt dogore.Tam "poletqh" i samo tova e :D

VeNoM mnogo qko se barkash za Doom3 shte badesh mnogo razocharovan ot Doom3 kato q vidish sprqmo HL2, zashtoto D3 nqma nikav scenarii, a samo pucane po neizvestni izvunzemni i podobni, a HL2 shte e shediovar shtoto znam za kvo stava vapros! :evil

P.S. Prosto po4akai i shte vidish Id trqbva da izkarat Doom3 predi HL2 inache sa obrecheni na proval!

VeNoM mnogo qko se barkash za Doom3 shte badesh mnogo razocharovan ot Doom3 kato q vidish sprqmo HL2, zashtoto D3 nqma nikav scenarii, a samo pucane po neizvestni izvunzemni i podobni, a HL2 shte e shediovar shtoto znam za kvo stava vapros! :evil

P.S. Prosto po4akai i shte vidish Id trqbva da izkarat Doom3 predi HL2 inache sa obrecheni na proval!

to Alpha ima pak za screeneri da ne govora.Ti vikai po skoro HL2 da iskarat predi doom 3 a ne obratnoto,6toto kato vidqh HL2 izob6to nemi napravi vpe4atlenie(ma ti kato si fen nemoga da ta razobeda),sa6tiq Gameplay po dobra grafika ni6to novo :sick

takaaaa....iavno decata ne sa igrali verni igri...

Unreal II e naj-bezsmislenia i pravolineen game deto sam vizdal

ako iska niakoj da igrae dobar Unreal da si pusne Unreal ili Return To Na Pali zestoki sa ...ce maj i grafikata im e po-dobra

ako pak nikoj iska da igrae naistina dobra igra da si pusne Shadow Warrior ili Duke NUkem 3D tam pone ima majtapi i gameplay

za HL2 i D3 nema smisal da se karate zashtoto oshte nesa izleznali i vaobshte ne e iasno koe kak shte izglezda.

ajde sas zdrave

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...