Deathzone Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 Здравейте, искам да го купя този телефон нов, обаче на лизинг за 3 месеца и се чудя откъде мога да го взема най-евтино в Пловдив и без такива договори. Нямам проблеми с лизинговите фирми. Благодаря за помоща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted July 15, 2008 Author Share Posted July 15, 2008 Найстина ли никой незнае? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Явно никой не пазарува на лизинг за 3 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 отиди в магазин"МОБИ"(май така се казваше)на улица "Дмитър Талев".от "марса"като тръгнеш в посока автогара "родопи"там ще ти направят отстъпка 60-70 лева от тази цена която е на витрината. има една млада продавачка и една по възрастна жена,която май е управителката.говори с нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted July 18, 2008 Author Share Posted July 18, 2008 Днеска обикалях, и по-малко от 899 лева никъде не е видях. Направо се изумих. Мислих, че в Декома е имат обаче е свършила. Наистина моля, някой ако е виждал някъде да ми каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Днеска обикалях, и по-малко от 899 лева никъде не е видях. Направо се изумих. Мислих, че в Декома е имат обаче е свършила. Наистина моля, някой ако е виждал някъде да ми каже. Добре де, като за подобна на тази цена защо не си вземеш примерно HTC Diamond Touch? Много по-гъзарски телефон е и с многократно по-добри възможности! Отделно че Н95-то ми изглежда много обемиста и тежка и като цяло ми е грозна? Верно това е до вкус, верно и че съм фен на нокия но все пак другия хич не е лош и като ги гледам 2та един до друг определено HTC-то е по-добро и красиво и тънко и удобно и... и ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted July 24, 2008 Author Share Posted July 24, 2008 Добре де, като за подобна на тази цена защо не си вземеш примерно HTC Diamond Touch? Много по-гъзарски телефон е и с многократно по-добри възможности! Отделно че Н95-то ми изглежда много обемиста и тежка и като цяло ми е грозна? Верно това е до вкус, верно и че съм фен на нокия но все пак другия хич не е лош и като ги гледам 2та един до друг определено HTC-то е по-добро и красиво и тънко и удобно и... и ..... Взех си Нокията вече, много ме кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Взех си Нокията вече, много ме кефи. Tамън като ти видях мнението и щях да ти кажа да не се мориш да я търсиш, а направо да не я взимаш. Жалко. Със здраве да си я ползваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted July 24, 2008 Author Share Posted July 24, 2008 Tамън като ти видях мнението и щях да ти кажа да не се мориш да я търсиш, а направо да не я взимаш. Жалко. Със здраве да си я ползваш. Защо да не е купувам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Защо да не е купувам? бях пуснал подобно клипче и в една друга тема. За мен лично, Е90 е много по-добро решение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 бях пуснал подобно клипче и в една друга тема. За мен лично, Е90 е много по-добро решение. Е то ако ще е Е90 по-добре HTC Touch или Asus P750 примерно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Имам въпрос за Н95 8ГБ. Като задържа диеза не минава в тих режим. Това може ли да се оправи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.