Shiro Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 Mi samo hubavi neshta chuvam za taq Mozilla i zeh i az da q rygam tuka ama neshto mnoo bavno vyrvi. Bavno zarejda samiqt browser, bavno tyrsi, bavno otvarq stranici. Idei ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 не си единствения с този проблем с федора върви 1.4.1, дръпнах 1.6 и пак същото, бавно си е. 1.4.1 поне шрифтовете бяха добре, сега с 1.6 са ужасни, форума изглежда ужасно с вер 1.6, идеи как и кои шрифтове да сложа? Иначе си ползвам Konqueror. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted March 3, 2004 Author Share Posted March 3, 2004 i az sym na Konqueror basi ama Mozilla-ta e po-hubava (obshti statistiki) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GLT Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 Братчета, наистина Mozilla е бавна и хората работят върху този проблем. Но много горещо ви препоръчвам да пробвате Firefox. Няма равен този броузер. Пакета Mozilla е пакет от типа всичко в едно- броузер, HTML- редактор, e-mail клиент. Но едва ли трябва всичко на куп. Ако искате да ползвате броузера на Mozilla изберете Firefox- БЪРЗО, КОМПАКТНО, КОНФИГУРИРУЕМО. Това е моя избор на броузер, опитайте и тогава кажете как ви се струва в сравнение с Konqueror Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 Странно, не съм забелязал такъв проблем. На моята машина имам линукс и виндовс и на двата съм с Мозила и на двата работи с еднаква "скорост". На други машини също (то аз навсякъде само Мозилата си ползвам ). Нещо друго може да пречи, но трябва повече инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 може би понеже сравняваме с Конкерор, мозилата е по-бавна, може би защото като се инсталира по подразбиране слага всичко, майл, чат и други работи. Сложих си този Firefox, наистина хубав, наподобява ИЕ, само че ползва енджина на Нетскейп и поне при мен сайтовете изглеждат ужасно Кажете кои шрифтове да си наглася щото форума например изглежда с ужасни букви, кирилицата е с 2 пъти по-малки букви от латиницата като пиша пост, малките подписчета под темите са едни разтеглени, това да не би да е проблем с CSS на мозилата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 tedy, можеш да си сложиш TrueType шрифтове (копират се от виндовс директорията направо) - те са общо взето най-изчистени и след това да си настройш системата (вкл. и Мозила) да ги ползва. Има много хаутута по въпроса, ако се сетя за URL ще го постна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 [offtopic] imam malko problemi s mozilla. po tochno s windowsa i vijte do kakuv izvod dostignah sled nqkolko opita s drugi browseri. [21:14] ubedih se 4e bez mozilla nemoga da jiveq samo da utochnq che govorq za windows. za linux tam drugi neshta polzvam. [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 Godfather, много благодаря, просто толкова много неща ми блокираха главата около тоя линукс, че просто забравих, че бях срещал някъде че поддържа и .TTF шрифтове. От контрол центъра си инсталирах най-важните от виндовс фонтовете и сега мозилата показва перфектно сайтовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted March 3, 2004 Author Share Posted March 3, 2004 ne ne, s kvoto i da q sravnqvam mi e super bavna mozillata. btw i netscape-a mi e mnoooo baven. da kajem 5x po-baven ot IE i Konqueror (za IE-to govorim pod prozorci de:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.