Altavia Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Имам лаптоп Toshiba Tecra 8100 При включване на лаптопа веднага се появява искане за парола , при 3 грешни опита лаптопа се изключва,явно паролата е в твърдата памет. Чух,че имало резервни пароли на биос на производителя ако някой знае нещо да помага Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 една среща с чичко полицай да ти организирам искаш ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altavia Posted July 11, 2008 Author Share Posted July 11, 2008 една среща с чичко полицай да ти организирам искаш ли приятел лаптопа не е краден , ако искаш организирай банкет с цялото полицейско управление някой ако знае къде могат да се намерят резервни пароли на биоса да пусне линк ще почерпа на банкета Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 приятел лаптопа не е краден , ако искаш организирай банкет с цялото полицейско управление някой ако знае къде могат да се намерят резервни пароли на биоса да пусне линк ще почерпа на банкета Пробва ли да задържиш батерията поне 4-5 минути извън лаптопа? Иначе ето интересен линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 една среща с чичко полицай да ти организирам искаш ли Остроумник Аз също имам такъв лаптоп - стар от сестра ми и не си знае паролите дето са й сложени! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.