liquid Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 То пък, който избере да играе шутър на конзола... отлкова и го играе . Дано за ПЦ е добре разработен, че като ги знам как dumb down-ват всичко за конзолите малко страх ме хваща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Има, има - Gears Of War 2. Ексклузивно за Х360... Да ти кажа чесно не я очаквам с голям мерак. За първата част изслушах толкова суперлативи колкото не бях слушал никога за игра. Записах я и не ме впечатли с нищо кой знае какво. Слаба графика, идиотска история (ако може и така да се нарече), посредтвен геймплей, прекалено къса кампания, малко видове врагове, нямаше босове. Абе нищо особенно. Добрата идея според мен е точното презараждане с уж бонус повече демидж при оцелване на точката, който така и не го осетих. Казват, че главната й сила била в мултито, но така и не можах да играя докато имах Gold акаунт ба кашона. По трейлърите съдя, че новата няма да е с почети нищо по-добра, а и съм сигурен, че ще излезе за PC рано или късно. То пък, който избере да играе шутър на конзола... отлкова и го играе . Дано за ПЦ е добре разработен, че като ги знам как dumb down-ват всичко за конзолите малко страх ме хваща. Ако не си играл FPS на геймпад недей говори. Ако си играл то е било за кратко. В началото и аз така си мислих, но сега като свикнах не ми прави никакви впечатление. Все едно си играя на PC-то. РАзбира се, че я няма тази бърза реакция като при мишката, но все пак си се играе напълно нормално. А това с графиката и оптимизацията се прави, за да може и по-стари PC-та да пуснат играта, за да могат пичовете да земат повече кинти. А конзолите от новата генерация знаят, че са мощни и буят яко при тях графиката. И все пак не смятам, че Crysis беше грозна за PC. Най-после да видим и ние малко от красотата на този енджин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 С айтоейм и т.н. Не напразно почти никой не прави общи сървъри за конзоли и ПЦ, нито по турнири ги смесват. А Crysis да е била грозна... нямам думи просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Малко офф: NeRoX Ай стига глупости ве майна като излезе тогава ще си говорим ! едната игра която ме кара отново да си купя Х360 е именно Gears of War 2 ( а и засега се знае че няма да има ПС версия ) друга е причината че ще има още куп казвам куп буквално които ще се появат за Х360 завбъдеще това че на тебе не ти харесва Геарса е друг въпрос! аз съм притежавал и ПС3 и Х360 и с двете ръце съм отново за Х360 Предпочитам да дам 400-500 лева за кащона х360 ( на който може да се гледат филми собено като се върже с оптичен кабел към ДВД-то става лудница, също и музика ) от колкото да взимам ново ПС което ще ми легне най малко два пъти повече Оффф: Що се отнася до темата първата част на играта е пробвах бая отдавна но тъйкато ПС-то ми издиша отвсякъде е делнах на бързо и не мога да е коментирам За 2-рата част по трейларите се вижда че е доста добре изпипана но лично аз няма да е пробвам, защото както казах има къде къде по добри игри които ми превличат вниманието !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Ами аз сега си я тегля за ПЦ, само дето още крак няма, но се надявам тези дни да се появи....... релийза е клонирано ДВД. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Far.Cry.2-Razor1911@ArenaBG Far.Cry.2-Razor1911@Zamunda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 ВИДЕОКАРТИ Ще ми тръгне ли играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Мамка му играта излезе аз още не съм си купил видеокартата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Мамка му играта излезе аз още не съм си купил видеокартата Спокойно, нищо не изпускаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Спокойно, нищо не изпускаш. Определено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Спокойно, нищо не изпускаш. Определено... Сакън бе хора! Между другото като видях долара 1.528 и ми прилоша като се замислих колко се оскъпява картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Аз пък като го видях се чудя дали да не си изтегля доларите и да ги обмена докато е горе-долу добър курса :д Иначе от 20те минути, които играх - допада ми. Не е кой знае какво, но е страшно красива според мен. Особено по време на залез е страхотна. Жалко обаче, че почти нищо не виждам така и като изкарам картата тя ми закрива целия екран. Не знам защо трябва по толкова много да ги стрелям, за да умрат. Прекалено нереално ми се струва. Повече чакам да тествам някак мултиплейъра, там може да е по-интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Играта е много добра , просто на някои хора не им допада точно този тип игра с дългите пътувания с кола, чернилките и Африка. Въпрос на вкус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 След като поиграх към 2-3 часа мога да заключа, че играта не е достойно продължение на Far Cry и не е това, за което се говореше. Има повече минуси, отколкото плюсове. - плюсове - лека е; графиката на моменти изглежда добре, това е когато има включено слънце (както течния беше споделил - на изгрев или залез); лично на мен ми харесаха някои от идеите като това, че се задъхваш, когато тичаш повече, развалянето на оръжията, поправката на колата и др. - минуси - навремето Far Cry блестеше с невероятната си графика, тук нещата не стоят така, като цяло постна графика; аз поне засега не видях "свободата" да правиш всичко, което пожелаеш или поне в началото е "отиди тук, убий този, направи това"; малко дразнещи са дългите понякога маршрути с колата (пътуваш 10-15 мин. пуцаш 2 мин. и пак пътуваш 10-15 мин. ); някои хора се оплакаха от бъгове. Ще я поиграя още малко, пък ако ми писне - delete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Аз пък като го видях се чудя дали да не си изтегля доларите и да ги обмена докато е горе-долу добър курса :д Иначе от 20те минути, които играх - допада ми. Не е кой знае какво, но е страшно красива според мен. Особено по време на залез е страхотна. Жалко обаче, че почти нищо не виждам така и като изкарам картата тя ми закрива целия екран. Не знам защо трябва по толкова много да ги стрелям, за да умрат. Прекалено нереално ми се струва. Повече чакам да тествам някак мултиплейъра, там може да е по-интересно. не е лоша играта но както казваш по 3-4-5 изтрела за да паднат .. доста безсмъртни са ги направили Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraS Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Момчета, изтеглих 2 различни рилийза и в двата случая като се опитам да маунтна исо-то ми дава съобщение за грешка "The file format is invalid ot unsupported" ?!?! Всички други исо-та си тръгват без никакви грижи и проблеми, само този имидж не иска да се маунтне! Any ideas ? Edit: Оправих се, сложих новия daemon tools и заспа работата. Благодаря на КуРо Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Момчета, изтеглих 2 различни рилийза и в двата случая като се опитам да маунтна исо-то ми дава съобщение за грешка "The file format is invalid ot unsupported" ?!?! Всички други исо-та си тръгват без никакви грижи и проблеми, само този имидж не иска да се маунтне! Any ideas ? Нов Daemon tools имаш ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 За мен е пълна боза сравнена с Crysis при положение, че последната е със 1 поколение по-стар енджин?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.