chochosan Posted February 4, 2003 Share Posted February 4, 2003 Nqkoi da znae hubava programa za ripvane na dvd-ta? ama pulna, kudeto sama si pravi vsichko, a ne i da trqbva otdelno da ripvash i zvuka i posle da go lsagash kum avi-to itn.. Imashe edna Direct DVD ili DVD X Copy, nqkoi moje li da gi nameri , ili pone neshto drugo kachestveno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted February 15, 2003 Author Share Posted February 15, 2003 basi nikoj ne otgovarq ave nikoi li ne ripva dvd-ta bre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted February 17, 2003 Share Posted February 17, 2003 Moiat uspeh po vaprosa beshe pochti nulev. Opitai da pogledbesh na: www.tomshardware.com i da prochetesh za flaskmpeg. Az lichno sas nego se borih. Ne si spomniam tochno, no imashe niakakvi bugove taia programa, a Tom ia preporuchvashe goreshto. Rezultata pri men beshe che ripnah edno DVD za okolo 8 chasa, no avi-to stana 230MB i se sehstash s kakvo kachestvo. Togava mu teglih edna maina i taka bezslavno prikliuchi opita mi da ripvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted February 18, 2003 Author Share Posted February 18, 2003 Az napravih edno dosta "Extensive" prouchvane i namerih nqkolko programki, skoro shte gi UP-na i shte postna linkovete tuka gore. Ta se sprqh na edna all-in-one - Rip It All programka - ripva mi DVD za 3 chasa nqkude, samo che az sum s P4 2.40B Ghz i 1GB DDR taka che ne znam na po slabi PCta kak she se durji. Drugata e Dvd cutter stream i mp3 converter - tq e ruchna, nabor ot programki za posledovatelno ripvane, sled tova kodirane na vob filovete v avi, sled tova convertirane na ac3 v mp3 i naj nakraq slepvane na audio + video, povechko rabota e, no ne e trudna za rabota a resultata e mnoooogo po dobur... ta kakto se kazva ako iskash neshto svursheno dobre svurshi si go sam )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
solan Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Значи има си всичко без subt_обработка [AheadNEROv6.3PowerpackRETAIL] около 500МБ е целия пакет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.