star6iq Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Имам следния проблем.Когато се обадя на някой или той на мен немога да чуя ништо,но те ме чуват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Имам следния проблем.Когато се обадя на някой или той на мен немога да чуя ништо,но те ме чуват. Татко имаше такъв телефон и при него се появи този проблем. Странното обаче беше, че на висико говорител чуваше идеално. Все пак не можаха да го оправят в сервиза и той си купи нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Аз имам същия проблем вече половин година (една приятелка на сестра ми също). Високоговорителя работи, ама слушалката не . Link to comment Share on other sites More sharing options...
star6iq Posted July 7, 2008 Author Share Posted July 7, 2008 явно проблема е един и същ и при мен е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.