vbn Posted March 6, 2004 Share Posted March 6, 2004 kudrava kestenqva kosa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 11, 2004 Share Posted March 11, 2004 A Skunk Anansie kak ti se struva?!? къв скункс? не знам коя е тая мадама. дай да я видим па тогава ще ти кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted March 12, 2004 Share Posted March 12, 2004 Awe birichet kvo da ti kaja meni mi kefi hem sinioko hem s cherna kosa.Tva e nai ludata kombinaciq za jena spored mene.no ako trqbva da citiram atanas: Nekada mi da mi doide unas pa nema znachie cveta Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 13, 2004 Author Share Posted March 13, 2004 еех саке саке тоя атанас много за да го цитираш ве Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted March 14, 2004 Share Posted March 14, 2004 Що ли повечето блондинки, които познавам не са от най-интелигентните... Dark hair Rulzzz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted March 14, 2004 Share Posted March 14, 2004 chervenokosi estestveno Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Какви жени харесваме ли ... какви ли : "Да така е и все пак има някакъв чар в окото ти....макар и да е само едно..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 men ma kefqt naj 4ervenokosite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAIMAN Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 A Skunk Anansie kak ti se struva?!?Az nikak ne bih se zamislil, ako mi padne... me ne mi haresva osobeni-edna jena trqbva da ima ZADALJITELNO kosa,ina4e ne6to......ami ne moga da go oprili4a s krasivo. Nali kosata dava(po princip) 4ara i pro4ie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 пак споменавате тоя скункс аре дайте да я видим. кво ще е жена без коса. имаше един филм редник райън ама там беше войник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 4ernokosite napravo me podludiavat, no i 4ervenokosite ne sa za izpuskane Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentor Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 Вече е доказано, че естествено червенокосите жени излъчват най-силните феромони т.е. въздействат невероятно (и в повечето случаи подсъзнателно) на мъжете. NB - много рядко се срещат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 19, 2004 Share Posted March 19, 2004 Ne samo che ne mi vyzdeistvat ami i osobeno mnogo ne mi haresvat makar che nikoga ne gledam cveta na kosata na edna jena osnovno. Tova niama nikakvo znachenie no vse pak chervenite kosi ne sa mi po vkusa. Kolkoto do jenite bez kosi...ne stava. Chovek bez kosa...to kvo e tva? Az s kysi kosi ne gi priznavam(ni myje ni jeni) a kakvo ostava za jena bez kosa? Lichno mnenie razbira se ama kosata e mnogo vajna chast ot choveshkata krasota. Nishto chudno che v minaloto sa ia smiatali za iztochnik na sila. Samo momcheta pazete se ot Dahlila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted March 20, 2004 Share Posted March 20, 2004 Чаровни и Умни п.с. но са на изчезване вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 hmmmm spored men mnogo truden vapros,mnogo se dvoumih predi va dam moq vote,ma v kraina smetka glasuvah za blondinkite makar 4e i brunetkite me kefqt mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 24, 2004 Share Posted March 24, 2004 Чаровни и Умни п.с. но са на изчезване вече Има 2 вида жени: - грозни и умни - красиви и тъпи има и изключения: грозни и тъпи Ако търсиш перфектната жена ще си останеш ерген Ъъъ, в анкетата защо няма зелено, синьокоси, тип рейвърки, Еаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted March 27, 2004 Share Posted March 27, 2004 Spored mene nqma nikakvo zna4enie cveta na kosata,a izlu4vaneto na momi4eto, no vseki si znae za sebe si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iskariot Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Imam edna kolezka sys Zelena dylga kosa i pierce-ngi po nosa ezika vezdite i ushite . S tatosi po rycete . Sys Kafefi ochi . Nqkakyv kult e . Unikalna . Kato go pisha taka moze da si mislite che e nqkayv absoluten kodup no ne e . Vsichko e adski stilno. Ima samo edin problem : TQ E LEZBIIKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 mi as si padam po po otvorenite che se vrazva razgovor nepo malchalivite kadeto trqbva daim vadish dumite s chengel inache se zaglejdam po simpatqgite nqma znachenie rusi shte badat cherveni li i tam drugite svetove vajnoto e da teche kupona Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Az na rusichki sas sini ochi napravo ne se vazdarjam - lud sam po tjah ........ prijatelkata mi e blondinka - da se zastrahovam za vseki sluchai glasuvam za blondinkite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 Няма грозни жени- има само мързеливи жени. Какви жени харесвам... Ами аз си падам по жените! И все пак ако ти кажат, че има хубава коса или хубави очи, какво от това? Не мисля че цвета на косата може да бъде обективен критерии за красотата на една жена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted April 30, 2004 Share Posted April 30, 2004 То ясно, че критерии различни има. Ама с тоя пул се дава рамката за размисъл. Защо се отклонявате? Link to comment Share on other sites More sharing options...
|CluBeat| Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 abe 4ervenokosite sa si istinata Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN4ETO Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 Ne haresvam jeni iznenaddkaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted May 17, 2004 Share Posted May 17, 2004 Блондинки! Ама и другите са готини! Зависи от самата(тялото на) жената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.