Psihara^^ Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 А аз харесвам Ивчо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 ти откачи ли Shakira е наааааааай-бясната мадама а в комплект с Beyonce ..... супер смешни са и двете,а Бионсе е направо противна Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Брюнетките са номер1. А особено ако са къдравелки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Брюнетките са номер1. А особено ако са къдравелки... Дам,...и ако имат по дълги крака Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 супер смешни са и двете,а Бионсе е направо противна тогава тоя език вместо прехапан нали знаеш къде Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 е такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexus86 Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 брюнетки разбирасе те блондинките са междодругото да ти залват вечерта и за разнообразие Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 С черни прави коси Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Чесно казано на мен блондинките ми допадат повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 тогава тоя език вместо прехапан нали знаеш къде мне кажи къде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Айде и аз да захапя - тая Биде...бир...бионседиквоси според мен е леко нагримирана и пипната със много грим, някой софтуерен продукт, а може би и хирургически скалпел, тъпа и грозна селска кранта, дояща кравите из някой аграрен щат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Брюнетките са номер1. А особено ако са къдравелки... оле оле , мн са ми гадни такива жени , с гадна черна/кафява къдрава коса сложи и някви грозни кафяви очи и ето ти трол Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 ШШшшшш ,леко ,леко не си на наш'та честотаааа...Не така.Хубавки са.Въпреки че и аз харесвам жени с прави коси ,но не ония които косата им е като слама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 С черни прави коси Same и да прибавя лекият блясък Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Богати. Другото са екстри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Турурум Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Само кусури търсите ей. Блондинките не ставали, брюнетките не знам какво.... ГЛАД за вас !!! Да изкарате 1-2 годинки препиране на ръка, та после да видим дали само автоматичните перални са хубави Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 оле оле , мн са ми гадни такива жени , с гадна черна/кафява къдрава коса сложи и някви грозни кафяви очи и ето ти трол Явно не си попадал на хубава къдрокоса жена, иначе мнението щеше да е на 180 градуса. Но всеки си има вкусове все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 мхм и даже мн уважавам твоя колкото повече хора като тебе , толкова по добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Къдравите коси са най-отвратителното нещо без значение кестенява ли черна ли руса ли, могат да загрозят и най-красивата жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Явно не си попадал на хубава къдрокоса жена, иначе мнението щеше да е на 180 градуса.Но всеки си има вкусове все пак. Такава грозна няма. Такава коса ме разтапя Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 А аз си помислих че съм единствения "прокажен" дето харесва брюнетки с къдрави коси. И само като уточнение за noxious(без капчита доза заяждане или нещо подобно) - обикновено по-светлокосите къдравелки имат зелени или пъстри очи , а тези с черна къдрава - също толкова черни (това са лични наблюдения де). И в двата случая при мен се получава същото както при DON_CHEFO. Лек ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 ...когато бях малък исках пламенно момиче - хванах си едно огнено момиче, което на ден започваше по петнайсет неща, никое от което не завършваше и за това обвиняваше мен. Поотраснах и се замечтах за някоя по-нежна и чувствителна. Хванах си нежна и чувствителна приятелка, която плачеше за всяко нещо, непрекъснато беше в депресии... писна ми. След това реших, че идеалната за мен трябва да е практична и умна. Срещнах такова момиче, което след няколко месеца връзка се ожени за мен и след развода ми взе всичко... Сега съм стар и мъдър... и искам жена с големи цици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Ето такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 ...когато бях малък исках пламенно момиче - хванах си едно огнено момиче, което на ден започваше по петнайсет неща, никое от което не завършваше и за това обвиняваше мен. Поотраснах и се замечтах за някоя по-нежна и чувствителна. Хванах си нежна и чувствителна приятелка, която плачеше за всяко нещо, непрекъснато беше в депресии... писна ми. След това реших, че идеалната за мен трябва да е практична и умна. Срещнах такова момиче, което след няколко месеца връзка се ожени за мен и след развода ми взе всичко...Сега съм стар и мъдър... и искам жена с големи цици тва беше много добро,докато не видях че ти си го писал Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 ха хаааа, докато не видях че ти си го писал всяка жена е хубава, докато не си отвори устата а момичето от снимката на Raging Fire е SuperB пожелавам му само в тази поза да я заварва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.