MUSASHI Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Значи на 16 години съм търся си работа за предваканционния период , заинтересован съм почти от всичко възможно . свободен съм от 8:00 - 17:00 всеки ден само ако може ще държа поне като почивни дни да ми се падат събота или неделя за работно място предпочитам да се намира в гр. Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Да бе то ако можеше и да не ходиш Мен ми трябват месец два и немога да си намеря ,камоли на тези условия Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Значи на 16 години съм търся си работа за предваканционния период , заинтересован съм почти от всичко възможно . свободен съм от 8:00 - 17:00 всеки ден само ако може ще държа поне като почивни дни да ми се падат събота или неделя за работно място предпочитам да се намира в гр. Пловдив Ако си сериозно настроен към работата ще си намериш лесно, писал си че търсиш само в Пловдив, иначе мога да ти кажа за една работа извън Пловдив (мога и на повече места да ти кажа, но тази е най-подобаваща), взимаш 20лв. на ден, без много много работа или умствена мисъл , работи се от 8:00 до 16:30. Иначе в Пловдив лесно може да си намериш работа като барман/готвач/пицар/сладоледаджия. Тези длъжности са най-предлагани от работодателите Минаваш по уличките около главната и няма как да не видиш минимум 10 обяви за работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barona Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 kennyg я дай нещо повече за тая работа извън града,че и аз търся Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 kennyg я дай нещо повече за тая работа извън града,че и аз търся някой друг ако иска още инфо да пише лс Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 някой друг ако иска още инфо да пише лс Съобщението не може да бъде изпратено, тъй като получателят няма право да използва лични съобщения или бележникът му е препълнен. Личното съобщение не беше изпратено Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Съобщението не може да бъде изпратено, тъй като получателят няма право да използва лични съобщения или бележникът му е препълнен. Личното съобщение не беше изпратено Нямах интернет 1 седмица и кутията ми се е препълнила от съобщения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Нямах интернет 1 седмица и кутията ми се е препълнила от съобщения. Ама не можеш да се сетиш да ме пишеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Ама не можеш да се сетиш да ме пишеш Не знаех, че все още не си си намерил Много хора писаха, но ги смути факта, че понякога може да не се работи и това се определя в началото на работния ден. Възрастта няма значение, в момента във фирмата се подвизават 14-15 годишни с ниско КПД Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Не знаех, че все още не си си намерил Много хора писаха, но ги смути факта, че понякога може да не се работи и това се определя в началото на работния ден. Възрастта няма значение, в момента във фирмата се подвизават 14-15 годишни с ниско КПД Прати ми на PM всички условия. + зап;аще и рабоата каква е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.