Jump to content
BulForum.com

Търся си работа

Recommended Posts

Значи на 16 години съм търся си работа за предваканционния период , заинтересован съм почти от всичко възможно . свободен съм от 8:00 - 17:00 всеки ден само ако може ще държа поне като почивни дни да ми се падат събота или неделя за работно място предпочитам да се намира в гр. Пловдив

Да бе то ако можеше и да не ходиш :D Мен ми трябват месец два и немога да си намеря ,камоли на тези условия :) Успех

MUSASHI said:
Значи на 16 години съм търся си работа за предваканционния период , заинтересован съм почти от всичко възможно . свободен съм от 8:00 - 17:00 всеки ден само ако може ще държа поне като почивни дни да ми се падат събота или неделя за работно място предпочитам да се намира в гр. Пловдив

Ако си сериозно настроен към работата ще си намериш лесно, писал си че търсиш само в Пловдив, иначе мога да ти кажа за една работа извън Пловдив (мога и на повече места да ти кажа, но тази е най-подобаваща), взимаш 20лв. на ден, без много много работа или умствена мисъл :lol: , работи се от 8:00 до 16:30.

Иначе в Пловдив лесно може да си намериш работа като барман/готвач/пицар/сладоледаджия. Тези длъжности са най-предлагани от работодателите :lol:

Минаваш по уличките около главната и няма как да не видиш минимум 10 обяви за работа

Barona said:
kennyg я дай нещо повече за тая работа извън града,че и аз търся ;)

някой друг ако иска още инфо да пише лс

kennyg said:
някой друг ако иска още инфо да пише лс

Съобщението не може да бъде изпратено, тъй като получателят няма право да използва лични съобщения или бележникът му е препълнен.

Личното съобщение не беше изпратено

sasshko said:
Съобщението не може да бъде изпратено, тъй като получателят няма право да използва лични съобщения или бележникът му е препълнен.

Личното съобщение не беше изпратено

Нямах интернет 1 седмица и кутията ми се е препълнила от съобщения.

sasshko said:
Ама не можеш да се сетиш да ме пишеш :D

Не знаех, че все още не си си намерил :lol: :lol: :lol:

Много хора писаха, но ги смути факта, че понякога може да не се работи и това се определя в началото на работния ден. Възрастта няма значение, в момента във фирмата се подвизават 14-15 годишни с ниско КПД

kennyg said:
Не знаех, че все още не си си намерил :lol: :lol: :lol:

Много хора писаха, но ги смути факта, че понякога може да не се работи и това се определя в началото на работния ден. Възрастта няма значение, в момента във фирмата се подвизават 14-15 годишни с ниско КПД

Прати ми на PM всички условия. + зап;аще и рабоата каква е :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...