hellflame Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Имам проблем, преди извесно време си купих ПЦ с целта да играя любимите си игри-вов, линеаге2, крайсис и другите там.Но реших да си дръпна л2 и направих сичко както трябва поне 10 пъти, но когато влезна играя 2 мин и на монитора ми изписва "No signal" след което изключва от синята лампичка на орафжева(това става когато изгася ПЦ-то), музиката спира на едно място и започва да бражди, а като че ли харда започва да държи определни обороти...Много странно ми се стори, като се има в предвид че абсолютно всички други игри вървят без грижи, дори си помислих че го претоварвам, за това пуснах 10-тина пъти вов и крайсиса и диаблото и сичко що можах, но абсолютно нищо не става...Моля ако някой може да ми помогне или поне да ми подскаже как да го оправа и защо се получава така...Същата игра съм я качвал на един друг фр на ПЦ-то и на него не му направи проблем... А ето я и конфигурацията ако е нужно: CPU: core 2 duo 8200 2.66 Video: 8800GT 512/256 Ram: 2x2gb a-data MainBoard:не помня а гаранцията е в някоя от кутиите над гардероба. захранване: fortron blue storm 2 500 ватово... Благодаря ви предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellflame Posted July 5, 2008 Author Share Posted July 5, 2008 Никой ли не може да ми помогне ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koce Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 може да имаш вирус, а също може и играта да не поддържа някоя от твоите части на пц-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
resonance Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 vij za nqkoi patch za igrata moje da ima nekvi problemi shtom samo na neq ti go pravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.