Sothbiss Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Левичар съм и ми трябваше към половин час, за да "видя", че може да се върти и обратно на часовниковата стрелка, докато брат ми я "опатка" още на втората минута (той пише с дясната). Интересното при мен е, че след като я видях да се върти наобратно, после не можех да сменя посоката. Чак след минутка негледане и рестартиране на системата-мозък, пак започна да се врътка по часовника и сигурно ще ми трябват пак поне 20 мин. за да се включи дясната половина на закърнелия ми мозък . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Само искам да вметна, че повечето "номера", които предлагате си работят основно за вас. За чуждите телевизори трябва друго дистанционно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Лелее толкова задобрях, че я сменям посоката на половин оборот Но ми трябваше време, първо я гледах само по часовниковата.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Лелее толкова задобрях, че я сменям...на половин оборот Ти така както си задобрял и я връткаш насам-натам, що не вземеш накрая и да я материализираш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Видене, не знам как го вижда твоя мозък, но изображението реално се върти обратно на часовниковата стрелка. Разгледах го кадър по кадър. Всеки един от кадрите. Тоест достатъчно бавно (по няколко секунди на кадър), за да не може да ми играе номера на мозъка. Не ме карай да ти ги екстрактвам отделните кадри на отделни файлове...Пък не знам - дизайнерските гурута да кажат - дали .gif може да се настрои да върти кадрите и обратно, но доколкото знам - не може. Тоест, доколкото аз знам, може да се пуснат да се извъртят само в една последователност. Тоест, кадър 1,2,3,4,5,6,7,...,n. A не 1,2,3,4,5,4,3,2,1.... Както когато е анимирана, така и когато е разделена на кадри - можеш да я видиш, че се върти по часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка. Аз например, разделена на кадри, я виждам по лесно като въртяща се ПО часовниковата стрелка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 затварям дясното око и мигам бързо с лявото няколко секунди и се движи по часовниковата и обратното ако затворя лявотоо и мигам с дясното по принцип я виждам по часовниковата и когато направя номера с намигането и се вгледам в крака и виждам все едно се угъва и по едно време така се извива че пак си тръгва по часовниковата луда работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Оф, голямо съм говедо... наумя ли си нещо - споря та споря... Сега проумявам, че фигурата е черна и реално едва ли може обективно да се каже на къде се върти, след като няма никакви контури... Като я разгледах на по-бавна скорост - успявам и да убедя себе си, че се върти по часовниковата... Ама на нормална - никакъв шанс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Абе каквото и да е, в крайна сметка се използва даден недостатък на зрението или по-скоро начина, по който възприемаме информацията. Ето тук например е същото - уж са стълби, а всъщност... Едит: А това тук пък е много ефектно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 И аз се научих да си я връткам и ся ми се върти само отпред и само и гледам циците, много странно Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Оф, голямо съм говедо... наумя ли си нещо - споря та споря... Сега проумявам, че фигурата е черна и реално едва ли може обективно да се каже на къде се върти, след като няма никакви контури... Като я разгледах на по-бавна скорост - успявам и да убедя себе си, че се върти по часовниковата... Ама на нормална - никакъв шанс Като ти пеят батковците - обикновено не го правят за лошо ------------------- Момъка отгоре - спешно се зарови в некви цици - явно има недостиг Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 И аз се научих да си я връткам и ся ми се върти само отпред и само и гледам циците, много странно Гладна кокошка........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 От лявата страна - скулите й не са като на мъжа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 От лявата страна - скулите й не са като на мъжа Оптическа измама - това е за заблуда на врага. При този род загадки, обикновено очевидното е грешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.