Pisach Posted March 1, 2004 Share Posted March 1, 2004 Не искам да свалям всичките фиксове от Майкрософот, а ми трябва точно този за Welcha или там какъвто беше вирус/червей дето върви из мрежата......какъв беше номера/името на пача? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted March 1, 2004 Share Posted March 1, 2004 Q vij dali tova 6te ti svar6i rabota. http://bubu.to/cecovtrance/virus%20rem%20t...2.Welchia.Worm/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 1, 2004 Share Posted March 1, 2004 KB824146 или KB828035. Едно от двете е. Несъм сигурен кое. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 1, 2004 Share Posted March 1, 2004 Предполагам става дума за Бластера, за него пача е: WindowsXP-KB823980-x86-ENU.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted March 1, 2004 Share Posted March 1, 2004 i tuka mai e umestno da pitam FixWelch.exe kakvo pravi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted March 1, 2004 Share Posted March 1, 2004 FixWelch.exe "pochistva" Welch. Demek antivirus, koito pochistva samo tozi virus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted March 2, 2004 Share Posted March 2, 2004 a neshto obshto s tyi izvestniq blaster ima li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 2, 2004 Share Posted March 2, 2004 Dam - fixblast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted March 2, 2004 Author Share Posted March 2, 2004 На ден в офиса получавам около 10 мейла с MyDoom/Netsky вируса, и се питам как тези хора /те не са хора щот са жени / не се научиха?? Относно Бластера, ще е много хубаво техниците от Евроком, като включват нови юзери да предупреждават бедните хорица за тази напаст божия!! На мен направо ми се е*а майката докато установя в какво съм се забъркал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 2, 2004 Share Posted March 2, 2004 ...Относно Бластера, ще е много хубаво техниците от Евроком, като включват нови юзери да предупреждават бедните хорица за тази напаст божия!! На мен направо ми се е*а майката докато установя в какво съм се забъркал! не само че не предупреждават, ами и като ми слагаха на мен модема ми изключиха файруола че им пречел, съответно аз нямах още пача (понеже съвсем скоро беше се появил бластера, около месец преди това, а по телефона опасността е много по-малка), и съответно като си тръгнаха и хоп - появи се таймера с обратно броене от 60 до 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.