Jump to content
BulForum.com

Virus

Pisach

Recommended Posts

Не искам да свалям всичките фиксове от Майкрософот, а ми трябва точно този за Welcha или там какъвто беше вирус/червей дето върви из мрежата......какъв беше номера/името на пача?

На ден в офиса получавам около 10 мейла с MyDoom/Netsky вируса, и се питам как тези хора /те не са хора щот са жени ;) / не се научиха??

Относно Бластера, ще е много хубаво техниците от Евроком, като включват нови юзери да предупреждават бедните хорица за тази напаст божия!! :devil На мен направо ми се е*а майката докато установя в какво съм се забъркал! :angry1

...Относно Бластера, ще е много хубаво техниците от Евроком, като включват нови юзери да предупреждават бедните хорица за тази напаст божия!! :devil  На мен направо ми се е*а майката докато установя в какво съм се забъркал!  :angry1

не само че не предупреждават, ами и като ми слагаха на мен модема ми изключиха файруола че им пречел, съответно аз нямах още пача (понеже съвсем скоро беше се появил бластера, около месец преди това, а по телефона опасността е много по-малка), и съответно като си тръгнаха и хоп - появи се таймера с обратно броене от 60 до 0 :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...