Jump to content
BulForum.com

Big Brother 4

Teddy-King

Recommended Posts

Малко се отклонявам...

Сега мернах края на Голямата сестра. Гости бяха Пацо, Радо (прашката) и Пеньо. 10 минути ги гледах и си умрях от смях! :) Да знаете, че новото име на Пеньо е Парис и че има 2 клипа! :D

Това предаване ме изкърти направо :punk Гледа ли ,когато Радо искаше от Пеньо да му прави св**ки :woot и отиде до него и ми хвана главата в подходящата поза :laughing:

:punk Лудница... на тия трябва да им направят собстевно предаване. Ще ги гледам всеки ден :punk

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply
a toa petar ba4ka6e pri nas no6na smqna , hubavo mom4e e .... ama napiqt li go v ka6tata 6te ima ek6ani , toq e nqma takav kato se napie , sqko napivane zavar6va s boi , otdelno po ma4ovete deto sa biqt s brat mu , otdelno 4e e bil edin ot geroite koito sa potro6ili paparazi :D

не съм гледал как точно е става боя, сега гледах клипа, но без звук...тоя дебил е за затвора, да се бие там. просто няма извинение за това, което е направил, каквато и да е била провокацията, не може така да отвръща...според мен тоя петър трябва да излезе от бб4 с ефективна присъда + парично обезщетение.

не съм гледал как точно е става боя, сега гледах клипа, но без звук...тоя дебил е за затвора, да се бие там. просто няма извинение за това, което е направил, каквато и да е била провокацията, не може така да отвръща...според мен тоя петър трябва да излезе от бб4 с ефективна присъда + парично обезщетение.

Петър? :unsure:

Ne beshe li danail? I kak moje da izleze s prisyda, tova ne e li leka telesna povreda?

абе кво значение има данаил ли е, петър ли е, хасан ли е? тука става въпрос за сериозен побой. медицинският преглед ще каже лека ли е, средна ли е...за мен този човек трябва да бъде съден - агресията и жестокостта с която продължи да го млати, въпреки, че оня беше вече в нокаут, трябва да бъде наказана

Ха-ха-ха-ха! Е как да няма значение името! Как тогава ще разберем за кого точно говориш?!?

колко боя е имало в къщата?...не го гледам и няма да го гледам, просто го пишат това по новините и така...

Е запознай се тогава, преди да коментираш, за да взимаш отношение по въпроса, малко странно ми звучи така. Новини всеки може да си пише, както си иска...

Колко е истина, колко постановка - факт е, че Панчев си седеше като пич до огънчето и талибана му скочи на бой. Ти сигурно щеше да стоиш да те бият и да си мислиш как ще му лепнат присъда.

Така започна всичко:

http://vbox7.com/play:3743dc2e

Но след като твърдиш, че няма и да го гледаш... просто не коментирай, безсмислено е. Нищо лично, знаеш :-)

айбе теди, спиш ли кво правиш, не те знам...но май има само един БОЙ в къщата - първият ти линк, този втория "как е започнало всичко" май не е бой...та на това, че аз не съм написъл правилно името на бияча и на потърпевшия мисля, че всеки който е гледал ще си отговори сам, защото има само един бой...какъв беше тоя смях, че съм объркал имената не знам...пак ще кажа - не съм гледал бб4 и не им знам имената, но...боят е един - участниците двама, тук коментираме това...заключението си го направи сам. ;)

обяснение за теди: злобил пише за петър, дето набил египтянина...аз отговарям на неговия пост, в смисъл за бияча...какво значение има името в случая, при положение, че е ясно кой е бияча, все пак това не беше бой, а побой ;)

Именно защото участниците са двама, след първия ти коментар хич не ми стана ясно за кого от двамата говориш! ;)

Това, което съм ти пуснал сега, не е друг бой, а началото на същия! n`est-ce pas

И моля те, уточни кой е бияча - този, който напада, или този, който се защитава? ;)

http://news.vestnik24.com/lifestylebg/lifestyle_619085.html

Незнам дали е пускан линк с клипа.

И сега моя коментар-боооожееее толкова нареден бой не съм гледал даже и в кеча :lol: .Вижте само какъв абсурд :lol: .1-никой не ги разтърва,2-дори охраната изчака докато мангала бъде стабилно натупан,3-мангала верно че е мангал и е прост ама чак пък толкова прост ли е,че да седи и да го бият :blink: .Явно на НОВА рейтинга им е наистина мноооого нисък :bgrin:

http://news.vestnik24.com/lifestylebg/lifestyle_619085.html

Незнам дали е пускан линк с клипа.

И сега моя коментар-боооожееее толкова нареден бой не съм гледал даже и в кеча :lol: .Вижте само какъв абсурд :lol: .1-никой не ги разтърва,2-дори охраната изчака докато мангала бъде стабилно натупан,3-мангала верно че е мангал и е прост ама чак пък толкова прост ли е,че да седи и да го бият :blink: .Явно на НОВА рейтинга им е наистина мноооого нисък :bgrin:

Гледах го тоя прословут бой. Съвсем истински е, имам опит някакъв в тая посока, пошлото в цялата работа, е че някой в Нова със сигурност е задържал охраната, за да си дигнат малко трагичния в последно време рейтинг.

П.П. Иначе гнусно предаване е бб и пари да ми дават не бих го гледал, е освен ако сумата не е крупна ;). А нова тв е трагична просто.

П.П.П. Сега видях и двете клипчета - ромът (чист мангал) с право си го отнесе, проблема, е че такива неа се дават по телевизията и гледат деца - аз бих закрил нова с чиста съвест.

http://www.impulse.bg/user/clean_mad

На ББ вълна сме xD.

Гледах го тоя прословут бой. Съвсем истински е, имам опит някакъв в тая посока, пошлото в цялата работа, е че някой в Нова със сигурност е задържал охраната, за да си дигнат малко трагичния в последно време рейтинг.

П.П. Иначе гнусно предаване е бб и пари да ми дават не бих го гледал, е освен ако сумата не е крупна ;). А нова тв е трагична просто.

П.П.П. Сега видях и двете клипчета - ромът (чист мангал) с право си го отнесе, проблема, е че такива неа се дават по телевизията и гледат деца - аз бих закрил нова с чиста съвест.

Че е истински истински си е боя-манго го ступаха...друго имах предвид-че има нещо гнило в целия тоя бой :unsure: .Точно момента със забавянето на охраната ;)

П.П.А тоя пък Пацо ми е толкова смешен,че няма на къде :D .Пълен смешко-пише ми се големия бияч...80 кила с намокрени гащи.Не го знам в коя селска дискотека се подвизава като голям бияч ама добре,че не е бил в Пловдив щото нямаше да го гледаме по телевизора ;)

Че е истински истински си е боя-манго го ступаха...друго имах предвид-че има нещо гнило в целия тоя бой :unsure: .Точно момента със забавянето на охраната ;)

Да, те стоят 24/7 на вратата и само чакат някой да се сбие. Според мен ако оня не се беше спънал по съвсем различен начин щеше да свърши боя :Д. Макар че и 2-мата са тъпи, тоя къдравия шопски бек май е по-тъпия, чак отчайващо тъп, като тръгна да се прави на забавен в студиото просто се отчаях...

Да, те стоят 24/7 на вратата и само чакат някой да се сбие. Според мен ако оня не се беше спънал по съвсем различен начин щеше да свърши боя :Д. Макар че и 2-мата са тъпи, тоя къдравия шопски бек май е по-тъпия, чак отчайващо тъп, като тръгна да се прави на забавен в студиото просто се отчаях...

всек пак целта е да може да прави арабина по рукела ..... то тва му беше целта ....

ама и той арабина повече сам се правише рукела от колкот шопския къдравелко .....

Ти кво невярваш че има охрана 24/7 ли ?

Абсолютно те подкрепям. Много ми е смешен тоя селяк. СОФИЙСКО ТАРИКАТЧЕ БИЛ ахах ха хахахаахахаха

Не оправдавам мангала и той си го е търсил но онзи много плямпаше.

Естествено, че има охрана 24 часа. Tо оставаше и за 30 секунди да са дошли след повикване. По принцип това е предаване в което не трябва да има никакъв вид външна намеса. Хората просто чакаха инструкции. Да се реши дали да се намесват или не. Просто сигурно се прадполагали, че ония муруци вътре ще се намесят, а няма да седят като пукали да гледат. Предния път, когато гологлавия биеше тоя къдравия, веднага ги разтурваха. Втория път, когато къдравия налагаше гологлавия - всички седяха и гледаха. Tъпанари.

всек пак целта е да може да прави арабина по рукела ..... то тва му беше целта ....

ама и той арабина повече сам се правише рукела от колкот шопския къдравелко .....

Ти кво невярваш че има охрана 24/7 ли ?

Вярвам, че има, не вярвам, че стоят на вратата като гвардейци в трепетно очакване някой да се сбие, имат си стаичка хората, лаф, кафенце, някой се сбива, получават обаждане по интеркома или квато е там тая кома, стават, отиват, разтървават, 30-40 сек работа, не можем да очакваме да им стърчат главите нон-стоп само за да ги подсещат, че има охрана... Интересно що никой не се намеси, поне оня бодигарда трябваше.

А тая Мила взе да ме дразни.. Хем не иска да й помагат, хем мрънка, че не са й помагали...

всички седяха и гледаха. Tъпанари.

И аз да съм, и аз ще стоя и ще гледам. В крайна сметка това е игра, състезание. Според правилата, напуска всеки, който вземе участие. И колкото по-далече стоиш, толкова по-добре за твоя задник.

А между другото, снощи коментираха, че не са се намесили, щото... нямало да е справедливо - всички щяли да започнат да бият талибана. :P

Ама защо ми изкара думите от контекста? Бива ли така?

Предния път, когато гологлавия биеше тоя къдравия, веднага ги разтурваха. Втория път, когато къдравия налагаше гологлавия - всички седяха и гледаха. Tъпанари.

Такъв е бил сценария :rolleyes:

Честно казано не би ме учудила една оферта от 4 000 за талибана, ако се остави да го набият. Примерно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...