Jump to content
BulForum.com

Big Brother 4

Teddy-King

Recommended Posts

И все пак си правят пишка с хората с проблеми... Тъпо е някак си.

Поне се успокоихме, че на човека му няма нищо.

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Някой може ли да ми каже от каде може да се гледа онлайн for free че наистина нямам време да прочета всички постове,...сорри за спама ;)

буфер в Биг Брадър.... омг :blink: :bgrin:

Пешо е супер святен тип. Вярно фен на Локо, ама тея са го изкарали баааахти изрода. Супер нормален пияница, дано покаже себе си.

Този път ще превъзмогна убежденията си и ще гледам ББ, дори е възможно да гласувам.

От жените има безбожно тъпи, лелееееее.

Пешо е супер святен тип. Вярно фен на Локо, ама тея са го изкарали баааахти изрода. Супер нормален пияница, дано покаже себе си.

Този път ще превъзмогна убежденията си и ще гледам ББ, дори е възможно да гласувам.

От жените има безбожно тъпи, лелееееее.

Каза че мрази циганите и турците - даже въобще не ги смята за хора...Май също каза и за гейовете.

Доста "свястен" тип е. :D

1170895_orig.jpg

първата мисъл като го видях ми беше тази че тоя тип е същинският Hitman .......

приликата за мен е 1:1

а и той със сигурност го знае ... само като го гледам с червената вратовръзка и ми става ясен че се вкарва във филмите

Каза че мрази циганите и турците - даже въобще не ги смята за хора...Май също каза и за гейовете.

Доста "свястен" тип е. :D

Сценарий бе човек, сценарий...

По скоро негов сценарий,за да влезне в ББ.

Едва ли ББ имат полза от тва да лъжат,че мрази циганите и т.н.

Ми след като има турци и цигани там определено имат полза :). Много си "пасват" с момиченцето от ромски произход което харесва футболисти, а Пешо се води такъв.

На визитката казва, че никога няма да спи с точно такова момиче, ама ако му дадат да се напие си мисля, че точно това и ще стане. Това и чакат продуцентите от предаването. Явно и те са разбрали, че той като си пийне малко и не подбира :lol:.

Тя не изглежда да е циганка, а той не е футболист. Тя просто живее в Столипиново.

Май е от смесен брак - баща циганин, а майка българка. Поне така казаха по време на едно от живите предавания.

Тя не изглежда да е циганка, а той не е футболист. Тя просто живее в Столипиново.

Той е футболист колкото и приятелят на тая е футболист. Т.е. играе в селски отбор...

Хахаха тия още от началото са направили сеир вътре.И ония дет му сцепиха канчето като типична п*тк само стои от далече и много му знае устата че и после като си изяде шутовете продължава :lol:

a toa petar ba4ka6e pri nas no6na smqna , hubavo mom4e e .... ama napiqt li go v ka6tata 6te ima ek6ani , toq e nqma takav kato se napie , sqko napivane zavar6va s boi , otdelno po ma4ovete deto sa biqt s brat mu , otdelno 4e e bil edin ot geroite koito sa potro6ili paparazi :D

Малко се отклонявам...

Сега мернах края на Голямата сестра. Гости бяха Пацо, Радо (прашката) и Пеньо. 10 минути ги гледах и си умрях от смях! :) Да знаете, че новото име на Пеньо е Парис и че има 2 клипа! :D

Малко се отклонявам...

Сега мернах края на Голямата сестра...

Това предаване ме изкърти направо :punk Гледа ли ,когато Радо искаше от Пеньо да му прави св**ки :woot и отиде до него и му хвана главата в подходящата поза :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...