JaDaKisS_ Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Неможе да са само жени. Все още всичко е пълна мъгла само може да гъдаем какво ще се случи.По напред в темата някой беше написал, че има възможност да са разделени на мъже и жени...и аз си мисля, че ще е така пък и с тая тайна мисия още от първия час..Тъмна Индия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Тоя Биг Брадър ще е голям цирк в това няма спор не че миналите не бяха Тая работа да е само със жени не ми се вярва 100% или ще вкарат следващия път мъже или ше ги съберат, както каза някой по горе може да се разделени 11 участника малко ми се виждат А има и големи симпатя ги трябва да има някаква интрига с мъжлета ма само тоя бауш Биг Брадър знае какво следва по нататък ма определено ако ще е само от този персонал ще писне много бързо а и на хората не им се гледа лизбийска обстановка Едит: Сега видях че в техния сайт под жените има 11 питанки следователно а и както се учаква ще има пичпве в тоя цирк Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Ей, много се смях на тоя ББ4 .... аре да ги видим к'во ще направят - таз Манол е най-нормалното вътре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bky4eHeH Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Според мен, ще следват сценария на Лост. В четвъртък ще вкарат 11 мъже, обаче в няква друга къща, ще живеят 1 месец разде лени, ще гонят от време на време. Накрая ще ги съберат в газарската къща и така.. Следват сюжетната линия на Лост! П.П. Само не разбрах от къде го изровиха тоя глас на Биг Брадър?! Де*ба педалското Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Манол е най-големия! бухахаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 http://212.39.89.250/BigBrother4.nsc На живо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonbonco Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Май наистина ще живеят известно време отделно.После ще ги съберат заедно в гъзарската къща.Ама ще има и доста изгъзици през тва време.Пък и кви влезнаха в къщата. .Ама са ги събрали-туркини, циганки, чалгарки, курви, а у.Явно това е представителна извадка на женките в БГ.Тоя Данчо, Манол, Десислава(който както иска да си му казва) кърти мивки.Верно може след една седмица да сглоби и самолета. .Биг Брадър е някво педалче.Подозирам, че Дим Дуков говори на микрофона.Ще е смях голям иначе....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Тая година реших да не го гледам то се оказа че ся е станал най- големия цирк и най много простотии са се случили.Някой ако може да ми резумира кратикчо кво горе долу стана кви маймуни влязоха и да ми кажете за по- интерсните моменти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Някой може ли да ми каже коя е песента от видео визитката на Наталия: http://bigbrother.bg/part_profile.pcgi?p=8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Мъжете ще са "The Others" Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Данчо, Манчо... Манол! За мен Манол ( Даниела ) просто е абсолютен фаворит. Ебаси мъжа, набирания с 1 ръка, огън пали, багажи носи, ся барбекюто ще запали, до 2 дена самолета ще сглоби. ха ха ха ха ха !! Според мен, ще следват сценария на Лост. В четвъртък ще вкарат 11 мъже, обаче в няква друга къща, ще живеят 1 месец разде лени, ще гонят от време на време. Накрая ще ги съберат в газарската къща и така.. Следват сюжетната линия на Лост! П.П. Само не разбрах от къде го изровиха тоя глас на Биг Брадър?! Де*ба педалското да бе. сценария на лост. ся под крилото ще има бункер и след 4 седмици ще ги качат на кораб и ще пътуват в миналото. 100% Най-много мъжете да ги набутат в носа на самолета или да ги пуснат направо в къщата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Някой може ли да ми каже коя е песента от видео визитката на Наталия: http://bigbrother.bg/part_profile.pcgi?p=8 ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
warton Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 ТУК Много яка песен Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 От случайно гледани репортажи от кастинга, ме гложди идеята, че ББ ще започнат разделени на две групи в различни помещения - мъже и отделно жени. Мухахахаха.... Звездите ми го говорят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorenzooo Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Ангелина хич не е лоша,наскоро се запознах с нея,наистина не е толкова лигава колкото се представи,не знам за кво..На много гадно място живее,казвал съм и го А иначе Теодор(приятеля и) да не казва на никои че ходи с нея,тя до сега се поебаваше тук и там,а сега след ББ4....не знам,славата ще я про*бе още повечко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 А бе така като гледам пак ще е някакъе цирк като последните няколко издания...особено с тоя разбит самолет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Това предаване олицетворява човешката простотия в най-чистия й, оригинален, първичен вид. Като започнеш от участниците, минеш през водещите и стигнеш до врещящите сладурковци и сладуранки, които трябва да представляват екзалтирана публика. И това само от екрана. Не знам, на мен лично ми се гади (без преувеличение) от Бигчо , но пък има хора, на които им е кеф да го зяпат. Няма лошо. Само да не го наричаха "социален експеримент", че става смешно. Освен ако целта на експеримента не е да се установи до какви низини може да достигне човешката простотия в ранните години на 21 век, разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 23, 2008 Author Share Posted September 23, 2008 Освен ако целта на експеримента не е да се установи до какви низини може да достигне човешката простотия в ранните години на 21 век, разбира се. А защо не Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 ЕВАЛА НА ЧОВЕКА!!!! Влезна,каза им как стоят нещата и си излезна. Накрая и Милен Цветков незнаеше как да отговори.... EDIT: Май не само на мен ми се струва,че сляпата не е сляпа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Преди 2 часа разбрах,че една моя позната влиза в къщата .Това ще трябва да се гледа обезателно Eто я и нея Най после,помислих че са ме излъгали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Мъжете ще са "The Others" Видя ли кака Теди ве? :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 На Ви лесбийки сега ... Едит : Викай ми Данчо Hahahahha, човече, пукнах от смях като го изръси Данчо (Манол, Даниела) това! това ли вече е България? Не, България сме ти и аз. Това е шоуто Биг Брадър 4 за добро или лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Хаъеахоахохаах,простотия до шия...Не се впрягайте ве,тва било България,онова било...Всичко е нагласена работа кво ви грей, ако ви се гледа Манола( ) гледайте,ако не, пускайте "Танцуващите звезди" ли кви бяха и всички са доволни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Хахах ликуид видях е ама нещо си мислих тя ли беше небеше ли тя, ама явно е тя..мноо почерняла нещо, още ли ти е съседка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Супер си е, но нещо много грозно я бяха гримирали. Май не, но от време на време се мярка тук. Имам и телефона, все се каня да и звънна...:п Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.