Jump to content
BulForum.com

Big Brother 4

Teddy-King

Recommended Posts

Неможе да са само жени. Все още всичко е пълна мъгла само може да гъдаем какво ще се случи.По напред в темата някой беше написал, че има възможност да са разделени на мъже и жени...и аз си мисля, че ще е така пък и с тая тайна мисия още от първия час..Тъмна Индия!

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Тоя Биг Брадър ще е голям цирк в това няма спор не че миналите не бяха

Тая работа да е само със жени не ми се вярва 100% или ще вкарат следващия път мъже или ше ги съберат, както каза някой по горе може да се разделени

11 участника малко ми се виждат

А има и големи симпатя ги трябва да има някаква интрига с мъжлета

ма само тоя бауш Биг Брадър знае какво следва по нататък :)

ма определено ако ще е само от този персонал ще писне много бързо а и на хората не им се гледа лизбийска обстановка :D

Едит:

Сега видях че в техния сайт под жените има 11 питанки следователно а и както се учаква ще има пичпве в тоя цирк :bgrin:

Според мен, ще следват сценария на Лост. В четвъртък ще вкарат 11 мъже, обаче в няква друга къща, ще живеят 1 месец разде

лени, ще гонят от време на време. Накрая ще ги съберат в газарската къща  и така.. Следват сюжетната линия на Лост!

П.П. Само не разбрах от къде го изровиха тоя глас на Биг Брадър?! Де*ба педалското

Май наистина ще живеят известно време отделно.После ще ги съберат заедно в гъзарската къща.Ама ще има и доста изгъзици през тва време.Пък и кви влезнаха в къщата. :sick :sick .Ама са ги събрали-туркини, циганки, чалгарки, курви, а у.Явно това е представителна извадка на женките в БГ.Тоя Данчо, Манол, Десислава(който както иска да си му казва) кърти мивки.Верно може след една седмица да сглоби и самолета. :lol: :lol: .Биг Брадър е някво педалче.Подозирам, че Дим Дуков говори на микрофона.Ще е смях голям иначе.......

Тая година реших да не го гледам то се оказа че ся е станал най- големия цирк и най много простотии са се случили.Някой ако може да ми резумира кратикчо кво горе долу стана кви маймуни влязоха и да ми кажете за по- интерсните моменти

Данчо, Манчо... Манол! За мен Манол ( Даниела ) просто е абсолютен фаворит. Ебаси мъжа, набирания с 1 ръка, огън пали, багажи носи, ся барбекюто ще запали, до 2 дена самолета ще сглоби.

ха ха ха ха ха !!

Според мен, ще следват сценария на Лост. В четвъртък ще вкарат 11 мъже, обаче в няква друга къща, ще живеят 1 месец разде
лени, ще гонят от време на време. Накрая ще ги съберат в газарската къща  и така.. Следват сюжетната линия на Лост!

П.П. Само не разбрах от къде го изровиха тоя глас на Биг Брадър?! Де*ба педалското

да бе. сценария на лост. ся под крилото ще има бункер и след 4 седмици ще ги качат на кораб и ще пътуват в миналото. 100%

Най-много мъжете да ги набутат в носа на самолета или да ги пуснат направо в къщата.

От случайно гледани репортажи от кастинга, ме гложди идеята, че ББ ще започнат разделени на две групи в различни помещения - мъже и отделно жени.

Мухахахаха.... Звездите ми го говорят :lol:

Ангелина хич не е лоша,наскоро се запознах с нея,наистина не е толкова лигава колкото се представи,не знам за кво..На много гадно място живее,казвал съм и го :D А иначе Теодор(приятеля и) да не казва на никои че ходи с нея,тя до сега се поебаваше тук и там,а сега след ББ4....не знам,славата ще я про*бе още повечко :wacko: :rolleyes:

Това предаване олицетворява човешката простотия в най-чистия й, оригинален, първичен вид. Като започнеш от участниците, минеш през водещите и стигнеш до врещящите сладурковци и сладуранки, които трябва да представляват екзалтирана публика. И това само от екрана.

Не знам, на мен лично ми се гади (без преувеличение) от Бигчо , но пък има хора, на които им е кеф да го зяпат. Няма лошо. Само да не го наричаха "социален експеримент", че става смешно. Освен ако целта на експеримента не е да се установи до какви низини може да достигне човешката простотия в ранните години на 21 век, разбира се. :lol:

Освен ако целта на експеримента не е да се установи до какви низини може да достигне човешката простотия в ранните години на 21 век, разбира се. :lol:

А защо не :punk

ЕВАЛА НА ЧОВЕКА!!!!

Влезна,каза им как стоят нещата и си излезна.

Накрая и Милен Цветков незнаеше как да отговори....

EDIT:

Май не само на мен ми се струва,че сляпата не е сляпа. :) :bgrin:

Преди 2 часа разбрах,че една моя позната влиза в къщата :rolleyes: .Това ще трябва да се гледа обезателно :) :) :)

Eто я и нея :) Най после,помислих че са ме излъгали.

На Ви лесбийки сега :lol: ...

Едит : Викай ми Данчо :punk

:lol: :lol: :lol: Hahahahha, човече, пукнах от смях като го изръси Данчо (Манол, Даниела) това!

това ли вече е България?

Не, България сме ти и аз. Това е шоуто Биг Брадър 4 за добро или лошо. :laughing:

Хаъеахоахохаах,простотия до шия...Не се впрягайте ве,тва било България,онова било...Всичко е нагласена работа кво ви грей, ако ви се гледа Манола( :punk :lol: ) гледайте,ако не, пускайте "Танцуващите звезди" ли кви бяха и всички са доволни. :laughing:

Хахах ликуид видях е ама нещо си мислих тя ли беше небеше ли тя, ама явно е тя..мноо почерняла нещо, още ли ти е съседка :)?

Супер си е, но нещо много грозно я бяха гримирали. Май не, но от време на време се мярка тук. Имам и телефона, все се каня да и звънна...:п

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...