Jump to content
BulForum.com

Big Brother 4

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Припадна, не видях как, но мисля, че е било постановка, ся ще видим лесбийката :}.

Nitro said:
Я светнете незнаещите, каква е къщата !

За сега са дали само един полуразбит самолет. Имитират "Изгубени". Дали ще има още нещо... ще видим.

Fibaman said:
За сега са дали само един полуразбит самолет. Имитират "Изгубени". Дали ще има още нещо... ще видим.

Дадоха и къщата, последна дума на техниката :) Но кога ще ги вкарат там, още не се знае. Първо са в самолета.

Още от сега започнаха приканванията за гласуване и то кой да вземе първата мисия :)

frodo said:
това ли вече е България?

Явно да - представителна извадка :sick

на мен ми е чудно друго - всеки уж тръби наляво и надясно, че нямало да го гледа, уникална помия билo и т.н - защо изобщо си губите времето тогава с подобни бълвочи :blink:

Ама българите нали сме си сеирджии та що ли се изненадвам...

АХаххахахаха, Ангелинчето е в Биг Брадър ахахахахахаххахахахахах :D

А стига бе, не мога да повярвам :D :D :D

Zaio said:
АХаххахахаха, Ангелинчето е в Биг Брадър ахахахахахаххахахахахах :D

А стига бе, не мога да повярвам :D :D :D

Я издай нещо повече, май я познаваш? :)

Данчо, Манчо... Манол! За мен Манол ( Даниела ) просто е абсолютен фаворит. Ебаси мъжа, набирания с 1 ръка, огън пали, багажи носи, ся барбекюто ще запали, до 2 дена самолета ще сглоби.

Fibaman said:
Я издай нещо повече, май я познаваш? :)

Еммм, учихме в едно даскало до 7-ми клас :D

Мн лигаво и тъпо се държеше на интервюто, а не е такава.... :> Доста готино момиче... поне каквото съм виждал... а и пипал :lol: :lol: :punk :punk

яка пачавра, която черпиш и шибаш...няма лошо, бих се възползвал, ако не е много скъпа

туркиня - ок е, ама защо се напъва, че да се жени турчин за българка можело, а туркиня за българин било кофти...боклук

дебелата чалгарка, която се ебе за пари с 66годишен албанец...и тоя боклук е от пловдив.

женомъж, лезбийка - тва нещо май е най-"нормално" от всички вътре.

циганка - красива е, ама защо се пише и умна

изстрадали 2 жени, една с химиотерапия, другата с 2 брака...за сеир да става

бтв - дебилът луканов "благодари" на миленския "за оказаната квалитетна медицинска помощ"...ебати наредбата дейба. той се луташе като алтав покрай момичето и само намилаше "извадете и езика". ако някой го гледа на запис ще вида как оная кифла от здравей България май беше му прави жест с ръка да млъкне и да се дръпе...а после как го представят...боклуци!!! естествено искат да лапат още преди да са почнали - гласувайте за тайната им мисия...еййййййй, кафа от тая помия!!!

а - тая малката дето тука ся се обсъжда май е дете на циганин-сводник и българка-проститука...

frodo said:
яка пачавра, която черпиш и шибаш...няма лошо, бих се възползвал, ако не е много скъпа

туркиня - ок е, ама защо се напъва, че да се жени турчин за българка можело, а туркиня за българин било кофти...боклук

дебелата чалгарка, която се ебе за пари с 66годишен албанец...и тоя боклук е от пловдив.

женомъж, лезбийка - тва нещо май е най-"нормално" от всички вътре.

циганка - красива е, ама защо се пише и умна

изстрадали 2 жени, една с химиотерапия, другата с 2 брака...за сеир да става

бтв - дебилът луканов "благодари" на миленския "за оказаната квалитетна медицинска помощ"...ебати наредбата дейба. той се луташе като алтав покрай момичето и само намилаше "извадете и езика". ако някой го гледа на запис ще вида как оная кифла от здравей България май беше му прави жест с ръка да млъкне и да се дръпе...а после как го представят...боклуци!!! естествено искат да лапат още преди да са почнали - гласувайте за тайната им мисия...еййййййй, кафа от тая помия!!!

а - тая малката дето тука ся се обсъжда май е дете на циганин-сводник и българка-проститука...

хахахха що се впрягаш толкова гледай сеира и тва е ... няма да пращаш sms-и съответно няма да си вътрешно .. гледай театъра и тва е ....

както горе казаха със жени ще е доста тъпо и аз съм на тва мнение .... и на мен фаворита ми е Манол .....

Тая вечер получих телевизионен отгазъм. Мани ББ, ами на Хванати в изнерява, което от 3 дена вече не е тайна за никой, че е нагласено, няква супер яка мадама хвана мъжа си да й изневерява с мъж... Сега остава на Малката сестра да стане още някои сеир и вече ще се довърша.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...