lil_stenly Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Интернета ми минава през ДХЦП и понякога прекъсва , но трябва да имам интернет . След рестарт се оправя понякога или след изкарване на кабела , но не винаги . Това грешка в виндолса ли е или просто дхцп сървъра им е бъгав нещо ... изкарва ми грешка с ип конфликт , но няма никаква причина за това . п.п. Искам само да ми кажете причина за да знам какво да правя (не става често) , защото луднах вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Бъгави са ЕК-ците. Ама не се притеснявай, бТК са шампиони в тази дисциплина Пробвай с твърди настройки как ще е, но ползвай ИП-то което ти е присвоено. Освен това проблем с обновяване се наблюдава при пълен трафик ъп/даун на торенти комбинирано с малко по лоша връзка Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 26, 2008 Author Share Posted June 26, 2008 Аз съм го сложил на автоматично и на таба за алтернативни настройки съм си сложил другите неща , но пак има проблеми . Дали да не махна автоматичното намиране на ипто и да го оставя само на мануал настройките ? Дано помогне де , но сега нямам проблеми и няма как да се види ! п.п. Ако си сигурен , че така става ми отговори ... много се изнервих днес . Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 днес имаше прекъсване за по час два и мизерии при мене най вероятно проблема е бил глобален Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Имаше прекъсване, да, даже кабелна нямаше половин час. Иначе и при мен често се случва да гледам такива грешки в лога на модема. На това и май се дължат секундните спирания, които развалят една оналйн игра примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Ама не се притеснявай, бТК са шампиони в тази дисциплина Така си е майна, странно как за толкова време не съм забелязал подобно нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.