Jump to content
BulForum.com

Проблем , WinXP и интернета на екк .

lil_stenly

Recommended Posts

Интернета ми минава през ДХЦП и понякога прекъсва , но трябва да имам интернет .

След рестарт се оправя понякога или след изкарване на кабела , но не винаги .

Това грешка в виндолса ли е или просто дхцп сървъра им е бъгав нещо ... изкарва ми грешка с ип конфликт , но няма никаква причина за това .

п.п. Искам само да ми кажете причина за да знам какво да правя (не става често) , защото луднах вече .

:laughing:

Бъгави са ЕК-ците. Ама не се притеснявай, бТК са шампиони в тази дисциплина :lol:

Пробвай с твърди настройки как ще е, но ползвай ИП-то което ти е присвоено. Освен това проблем с обновяване се наблюдава при пълен трафик ъп/даун на торенти комбинирано с малко по лоша връзка

Аз съм го сложил на автоматично и на таба за алтернативни настройки съм си сложил другите неща , но пак има проблеми .

Дали да не махна автоматичното намиране на ипто и да го оставя само на мануал настройките ?

Дано помогне де , но сега нямам проблеми и няма как да се види !

п.п. Ако си сигурен , че така става ми отговори ... много се изнервих днес .

:laughing:

Имаше прекъсване, да, даже кабелна нямаше половин час.

Иначе и при мен често се случва да гледам такива грешки в лога на модема. На това и май се дължат секундните спирания, които развалят една оналйн игра примерно.

Ама не се притеснявай, бТК са шампиони в тази дисциплина :lol:

Така си е майна, странно как за толкова време не съм забелязал подобно нещо :laughing: :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...