Lord_Gudo Posted February 29, 2004 Share Posted February 29, 2004 Prodavam MB - Zida Tomato (A815EP) i815EP (not B-step); socket370; 1xAGP 4x; 5xPCI; 3xDIMM max 1,5 GB; ATA 100; ATX; SB Int. CPU - Intel Celeron 600 MHz FAN - Evercool (tova sa komponentite ot signaturata mi i v momenta sum s tqh) Cena - 70 lv Davam gi v komplekt !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted March 1, 2004 Share Posted March 1, 2004 Lord_Gudo - imash PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 2, 2004 Share Posted March 2, 2004 Пишете по темата, че ще ви прасна на moderated mode всичките щот ми писна от неебавки. Малоумни да бяхте щяхте да схванете правилата досега ! Това важи за всичките теми в buy/sell и това е наистина последно предупреждение !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 3, 2004 Author Share Posted March 3, 2004 Vse o6te se prodava kato moje samo procesora otdelno. Cena po dogovarqne !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted March 7, 2004 Share Posted March 7, 2004 Vse o6te se prodava kato moje samo procesora otdelno. Cena po dogovarqne !!! Здравей, Само за дъното за 35лв навит ли си? Поздрав, Чавдар charovni@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 11, 2004 Author Share Posted March 11, 2004 MB-to e prodadeno na charovni a CPU-to e spazareno ve4e taka 4e molq temata da bude zatvorena. Blagodarq predvaritelno !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.