Knight spirit Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Действително могат да се намерят хиляди скутерчета, които в момента се продават в България на тънки цени, но аз пак искам да се върна към първоначалното желание на zlobil за ретро скутер. Скутерът Honda Shadow или Joker както се е казвал на някои пазари се е правел през 97-98 г. доколкото ми е известно, и сега човек трудно може да си намери читав екземпляр, а да си вземеш скутер произведен преди 2000г (какъвто модел и да е) не е разумно, понеже това са малки моторчета и ресурса не им е толкова голям, и обикновено не ги карат пенсионери, както са всички коли втора ръка продавани у нас Затова пак ще кача линкче към скутерчетата, за които писах, че са 100% реплика на Honda Shadow (Joker), аз също съм фен на Шадоу и мога да кажа само добри думи за тях, а и там работи един приятел и често се отбивам и им се кефя: http://www.motopower.eu/?action=view&post=20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Пък за колелото за 1200 лв само на Пежо бях виждал преди време в представителството някакви модели Малко извън темата, но моето колело е приблизително 2000лв. вече. В България "Sprint" имат и HQ марка "SPR", които също имат колела за по 3-4К. Така, че 4-5000 за скутер ми се струват съвсем в реда на нещата, освен ако човек не иска нещо, което може да го изостави, било то и в центъра на Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 не съм казал че ще давам 4-5 хиляди лева , повече от 2000лв няма да дам при никви положения , взимам си го да си ходя из квартала , да отида да пия 1 кафе и такива ... ако ми се даваха 4-5 бона щях да дам още малко и да си взема един приличен мотор намерих една веспа ма чак в дупница дейба..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Ясно, не съм разбрал правилно, пак съм чел по диагонал. Не съм наясно със скутерите и не мога да се изкажа, но Априлията има много готин външен вид и поне по този параметър бих избрал нея аз лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.