sek800 Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Наскоро мисля да си взимам такъв тел.Искам да ви питам има ли някой такъв и как се държи:GPS,Wi-Fi, МР3 и като цяло добре ли работи.А ако някой ми каже и дали може да се качи Гармин подробна карта и да даде линк,ще го черпя една голяма боза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Наскоро мисля да си взимам такъв тел.Искам да ви питам има ли някой такъв и как се държи:GPS,Wi-Fi, МР3 и като цяло добре ли работи.А ако някой ми каже и дали може да се качи Гармин подробна карта и да даде линк,ще го черпя една голяма боза. Според мен си заслужава, като се има предвид цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Наскоро мисля да си взимам такъв тел.Искам да ви питам има ли някой такъв и как се държи:GPS,Wi-Fi, МР3 и като цяло добре ли работи.А ако някой ми каже и дали може да се качи Гармин подробна карта и да даде линк,ще го черпя една голяма боза. Аз имам такъв от половин година ... ползвам навигация на гармин с bg off road map и държа да отбележа, че проблеми съм нямал, wi-fi то си е доволно особено с обръщането на екрана ти дава по обемна картина за браузване, като цяло е бизнес телефон, има всичко което да замести мобилен компютър, камерата прави много добри снимки за телефон, ако искша ще ти пратя снимки с него . Та прати ми на л.с скайпа си да те намеря и ще ти пратя файловете и описание за инсталация на гармина + карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.