Jump to content
BulForum.com

Програма която хваща какво се пише на клавиатурата

terapio

Recommended Posts

Здравейте,

Знам, че звучи страннно.Преди време бях чувал за програма, която следи какво пишеш на компютъра и след време може да видиш кой какво е правил и писал на него.Знаете ли как се казва?Надявам се, че ме разбрахте какво търся.

Здравейте,

Знам, че звучи страннно.Преди време бях чувал за програма, която следи какво пишеш на компютъра и след време може да видиш кой какво е правил и писал на него.Знаете ли как се казва?Надявам се, че ме разбрахте какво търся.

Нарича се key logger :)

Мерси много.Намерих няколко обаче.Може ли да ми препоръчаш конкретен или няма значение?

Няма никакво значение всички вършат една и съща работа.

Вземи този

Само да предупредя, че някои антишпионски и антивирусни програми може да засекат този keylogger и да го изтрият. По принцип keylogger-ите не се използват за "добри" цели, така че бъди внимателен какво триеш с любимата си почистваща програма ;)

Само да предупредя, че някои антишпионски и антивирусни програми може да засекат този keylogger и да го изтрият. По принцип keylogger-ите не се използват за "добри" цели, така че бъди внимателен какво триеш с любимата си почистваща програма ;)

Е да така е то още при свалянето самата антивирусна го засича и ако ти е настроена направод а трие без предупреждение ще трябва да я пренастроиш малко.

----------------

Now playing: Psychedelic Rave - Paradise

via FoxyTunes

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...