terapio Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Здравейте, Знам, че звучи страннно.Преди време бях чувал за програма, която следи какво пишеш на компютъра и след време може да видиш кой какво е правил и писал на него.Знаете ли как се казва?Надявам се, че ме разбрахте какво търся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Здравейте, Знам, че звучи страннно.Преди време бях чувал за програма, която следи какво пишеш на компютъра и след време може да видиш кой какво е правил и писал на него.Знаете ли как се казва?Надявам се, че ме разбрахте какво търся. Нарича се key logger Link to comment Share on other sites More sharing options...
terapio Posted June 23, 2008 Author Share Posted June 23, 2008 Нарича се key logger Мерси много.Намерих няколко обаче.Може ли да ми препоръчаш конкретен или няма значение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Мерси много.Намерих няколко обаче.Може ли да ми препоръчаш конкретен или няма значение? Няма никакво значение всички вършат една и съща работа. Вземи този Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Само да предупредя, че някои антишпионски и антивирусни програми може да засекат този keylogger и да го изтрият. По принцип keylogger-ите не се използват за "добри" цели, така че бъди внимателен какво триеш с любимата си почистваща програма Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Само да предупредя, че някои антишпионски и антивирусни програми може да засекат този keylogger и да го изтрият. По принцип keylogger-ите не се използват за "добри" цели, така че бъди внимателен какво триеш с любимата си почистваща програма Е да така е то още при свалянето самата антивирусна го засича и ако ти е настроена направод а трие без предупреждение ще трябва да я пренастроиш малко. ---------------- Now playing: Psychedelic Rave - Paradise via FoxyTunes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.