extaz Posted February 29, 2004 Share Posted February 29, 2004 zdr.. zanimavam se s vizualizaciq na 3D obekti.... po to4no s 3Ds MAX. Vizualizaciq bih jelal ako nqkoi se zanimava s podobni raboti ....da obmenim OPIT. tova na linka ne e nai dobroto na koeto sam sposoben...v nai skoro vreme shte upgreatvam stranicata. ako nqkoi go interesuva edno gotino sait4e za pomoshtni materiqli za MAX:MATERIQLI ako znaete podobni saitove molq da gi spodelite! Tyi kato az sam si praviq 3D obektite /imam dosta bogata bibliuteka s mebeli/, ako na nqkoi mu triqbva shte e ka4a! No za jalost modeliram na AutoCad....a toi ne e 4ak tolkova dobyr obemen modelier,....MAXa e tejka programa i syshto ne e udobna za obemnno modelirane,....Ako polzvate neshto po dobro ..kakvo e to! V sferata na ArhitekturaTa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
game boy Posted February 29, 2004 Share Posted February 29, 2004 Dobre dosal. Az se zanimavam glavno s primitive i izpolzvam 3dmax6 glavno kato lybitel. tia e naistina dobra programa za isobraziavane na 3d scene. na men do sega ne mi e zabivala makar 4e maya/3dmax6 ne se ponasat. prepora4vam ti e kato barza,lesna za ypotreba,i davasta efektivni resoltati. ina4e za po leka programa ti prepora4vam cinema 4d sasto adski dobre isobraziava . Pak ne osestam nikva raslika kogato maya/3dmax/cinema 4d/rchino/catia sa na harda. za saitove na tutorials and free 3dscene. ma sa jalost v momenta ne namiram nikvi linkove po kasno ako iskash sa ka4a nakolko render scene na cinema 4d, da pre4enish sam no az e ispolsvam glavno za import/export . Link to comment Share on other sites More sharing options...
extaz Posted February 29, 2004 Author Share Posted February 29, 2004 zna4i az s vizualizaciqta nqmam problem! MAX 5 mi vyrshi perfektna rabota a i slujebnoto PC e upgreatvano za dezainerska rabota i RAM ima dovolno. Na men mi triqbva programa za triizmeno modelirane /i ako e specializirana za mebeli - oshte po dobre/ Podobno na autoCAD! Moje i az da probvam MAX6....imali neshto po NOVO!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
game boy Posted February 29, 2004 Share Posted February 29, 2004 novite nesta sa mnogo i plugin-i ima hybavi sa nea . cinema 4d itia stava za arxektetyra.Vse pak i as sam zavarsel batresna arxektetyra. itia e gotina v momenta e ka4vam i tyk. ti arxitekt li si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted March 1, 2004 Share Posted March 1, 2004 Аз също се интересувам от подобна програма, само дето сам абсолутен бегиннер. Така че може да ми предложите добра програма, занимавал сам се с rhino само. Искам програма удобна за вътрешен дизайн, която да поддържа библиотеки, подобно на Flash, т.е ако се промени елемента в библиотеката всички негови производни да се орпменят. Та това е. Мерси предварително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
extaz Posted March 5, 2004 Author Share Posted March 5, 2004 svalih si MAX sa ......i mnogo iqko ! Mnogo leka programa...mnogo i se kefqqqq ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 18, 2004 Share Posted April 18, 2004 Новата 6-та версия на MAX е точно за архитекти като предлага доста богат набор от инструменти за бързо създаване на врати,стени,спрозорци,стълби,дървета,огради и т.н.А на някое от 3-те CD-та имаше и доста материали свързани с архитектурата. Иначе работите ти си ги бива,но с MAX щги прави в пъти по-добри.Колкото до линковете скоро ще публикувам доста или тук или в отделна тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.