Jump to content
BulForum.com

Записване на CD над 700MB,как?

RIP

Recommended Posts

pi4 ima tri varianta: 1. Kupuva6 si po- golemi diskove 2.Pravi6 faila pod Rar Arhiv sus best kompresiq 3. Razdelq6 diska s nero na 2 4asti(tva koeto iska6 da zapi6e6) i go zapisva6 na dva malki diska

ami po nevnimanie otlepih chast ot pokritieto, vse pak diska beshe MultiDisc :)

като стана въпрос за отлепяне, за бога хора, не купувайте Princo CD-RW!

Зех го, записах си около 600 МБ, и на другия ден отварям кутийката и покритието се беше отлепило по ръба към вътрешността на диска (дупката в средата). Добре че бябх записал само мп3-ки за бекъп, иначе да разчиташ на такива боклуци, пфу. Иначе Princo CDR не ме е оставял на пътя дет се казва, ама тва RW ме утрепа като го видях.

Mi taka kato gledam moq problem e syshtiq :( Az sam s NEC 40x10x40

И ти ли си с NEC 9100A като мен? Пробвай overburn до 89:59:57.00 (790МБ, 90мин.) в режим DAO/96. До колкото си спомням, веднъж само ми се е налагало и стана. Иначе на 700 МБ дискове съм записвал до 704-705МБ. В края на записа се сърди(Nero дава съобщение за неуспешен запис), но после всичко се чете!

като стана въпрос за отлепяне, за бога хора, не купувайте Princo CD-RW!

Зех го, записах си около 600 МБ, и на другия ден отварям кутийката и покритието се беше отлепило по ръба към вътрешността на диска (дупката в средата). Добре че бябх записал само мп3-ки за бекъп, иначе да разчиташ на такива боклуци, пфу. Иначе Princo CDR не ме е оставял на пътя дет се казва, ама тва RW ме утрепа като го видях.

ami az si zeh Verbatim i na nego mu se otlepi chast ot pokritieto, ama diska se RW

Проверете каква информация ще Ви изкара : NERO CD-DVD Speed -> Extra -> Disc info

то като му се отлепи покритието, да видим как ще се RW :)

И това е първия RW който ми се отлепя, e-Proformance засега са ми идеални.

Явно в Бг нищо не може да е сигурно, дори реномирани марки само надписа им реномиран :angry:

• 2 months later...

Когато тръгна да правя запис над 700МБ на CD ми изкача съобстение на NERO-то, че няма достатъчно място на CD-то,а съм си направил всички опции за OVERBURN на CD-то и съм сложил диск 900+МБ,защо така!?

Зписвачката ми е TEAC 52/48/52

Някои мойе ли да ми помогне със съвет?

Благодаря предварително :rolleyes:

http://warez.ru/invision/index.php?showtop...764&hl=overburn

Ръководство

Трябва да има отмаетка на опцията "disk at once"...

за друго не се сещам

+ File->Preferences->Expert Features и там да маркираш "Enable overburn ........" като му зададеш Maximum CD lenght по твоя преценка ...

Свалих си Longhorn WinHEC Build 4074 и искам да го пробвам... Проблемът е такъв,че исо-то му е над 700мб, ~730мб, и купих диск eProformance 800мб, като мислех, че няма да има никакъв проблем... но уви, Неро-то ми го засича пак 700мб и не ще да записва, незнам вече какво да правя... някакви настроики от Неро-ти ли трябва да пипам или просто с диска не фред :confused се пак е 800мб или... незнам, ако някои може да ми помогне! благодаря предварително...

—mod note:

Както виждаш, има тема за overburn. Use atb_search.gif Search

принципно контейнерите винаги са по-големи от диска. Иначе като дадеш в Неро-то CD Copy, ти го копира без проблем.

800МБ дискове са за друга тема, ако те интересува, прати ми ЛС

A we pi4 sevte 4uvam za takava zapisva4ka. Teac 52x24x52(ili 52x32x52) po-stava ama 52x48x52, kak da stane?! Tva ne6to si ima nastroiki probvai da potarsi6 v nero rry4nata nastroika za goleminata na disc-a taka stava sas sigurnost.

:punk :punk :punk

• 7 months later...

някой препичал ли е VCD? .... на мен след успешен запис (уж) не може да ми го прочете.

@tedy, аз от повече от 1/2 година съм с два princo cd-rw и нямам никакви забележки. пиша и трия като за световно!

не знам, може да си попаднал на калпава бройка

Vuzmozhno e da se zapishe i 720MB na 700MB disk s NERo. Dostatuchno e da se pogavrish s expert features

... то т'ва ясно, ама когато се отнася до VCD май не става :( .. незавсимо, че се е записало. въпросът е дали ще го прочете ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...