Stati Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Имам скутер...един ден не го бях сложил на степенката му, а го бях облегнал на една стена.... и то зема че падна зад гърба ми и се счупи дръжката ми(лявата) с която давам спирачка(задна)...парчето е от алуминии и нзм как да постъпя за да я отремонтирам... може ли да се прави заварка.... или пък да се смени самата дръжка(каде ? колко пари горе-долу?) Моля помогнете ми ако сте компетентни в моят случай. Благодарности предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 s argon misla 4e moje6e da se zavarqva aluminii , ina4e i kato rezerva naj veroqtno moje da se nameri proveri v nqkoi magazin za motori to ne e zadaljitelno da e to4no tvoq model vsqka spira4ka/drajka moje da se prisposobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 покрай бившия магазин НЕВА заварят с аргон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Ако е алуминий се заварява без проблем на аргон,обаче повечето ги правят от цам...а там нещата са по-различни.Не е невъзможно да се завари,обаче си требе майстор и крайният резултат не е ясен,моя съвет е да си купиш нова.В Тракия срещу бившето Емко(сега Шел) има магазин за мото чаркове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stati Posted June 20, 2008 Author Share Posted June 20, 2008 Благодаря за съветите пичове реших си проблема като си купих нова за 15 лв. Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.