Jump to content
BulForum.com

SMS-IT

Slain

Recommended Posts

SMS-IT

»SMS-it® е система за известяване чрез електронна поща или кратко текстово съобщение SMS на мобилен телефон.

» Услугата е напълно безплатна, и e достъпна както за абонати на М-Тел, така и на *Глобул!

» Абонирайте се сега и ще получавате всеки ден нужната Ви информация, където, колкото и когато я пожелаете!

» Можете да се абонирате с 1 sms към номер 088 6913345, съдържащ текст: например: vremeto / valuti / biser или всички заедно!

мисла че този сайт може да е полезен на много хора.Е на мен не ми е щот съм на глобул :(

и кво да му е полезното ?

малко спам има по e-mail-ите та сега и на GSM-а да започне да те залива !

безплатно друг път !!! къде им е далаверата да ти дават нещо безплатно ?

обзалагам се че към всеки sms с 'полезна' информация, ще има и някакво рекламно послание или пък ако са още по-нагли, направо цял нов sms с реклама ще получаваш.

и кво да му е полезното ?

малко спам има по e-mail-ите та сега и на GSM-а да започне да те залива !

безплатно друг път !!! къде им е далаверата да ти дават нещо безплатно ?

обзалагам се че към всеки sms с 'полезна' информация, ще има и някакво рекламно послание или пък ако са още по-нагли, направо цял нов sms с реклама ще получаваш.

mnoogo qsno 4e 6a ima reklama koqto veroqtno 6te stoq sled kraq na sms-a.i kvo ??? na men izob6to ne mi pre4i.na teb kato ti pre4i ne se registrirai ! nikoi ne te i kara.

i za kav spam staa vapros ? tva si e po tvoe jelanie.ako primerno rabotata ti e svarzana s 'Валутните курсове за деня' misli6 li 4e nqma da ti e polezno da polu4ava6 podobna informacia ? a we saita si e super. na teb kato ne ti haresva ne se abonirai

i za kav spam staa vapros ? tva si e po tvoe jelanie.

ами ще ти обясня какво имах предвид : ти най-наивно си даваш номера на телефона на някой, който не познаваш и не се знае дали може да му се вярва че като каже 'само по 1 смс на ден' ще го спазва това и няма да те залее с реклами и глупости.

можеш ли да бъдеш сигурен че ако искаш да се откажеш от услугата, те ще спрат да ти пращат реклами ?

и какво ще направиш ако не спрат ? ще ги съдиш ?

шефа ми е абониран към няква такава услуга, мисля че на м-тел - получава новини, само че толкова много на ден, да речем 10-тина смс-а, че вече като му писне GSM-a че има нов SMS и той въобще не го поглежда - казва си 'сигурно е пак от онези' и си ги чете в края на деня всичките или когато няма какво да прави.

обаче така се получава, че вече ако искаш да му пратиш съобщение за нещо важно, не можеш да разчиташ че ще го получи и прочете навреме, а и дали въобще ще го прочете, щото като са му се събрали 10-20 съобщения и не му е до тях, като нищо ще ги изтрие всичките за да не му задръстват телефона и заедно с тях може да изтрие и това което си му пратил....

ave toq sait e super glupav

vse edno nemojete da si kupite edin vestnik i da prochetete vremeto i valutnite kursove

pak i za kakvo plashtate tolkova pari za internet kato moje da namerite vsichko

kato sam na daskalo kak 6a vida v internet a ? se edno sam tragnal tam da se butam v zalata.6to trqbva da kupuva6 vestnik kato moje da polu4i6 informaciata direktno na telefona...

АЗ ползвам тази услуга на М-тел в която ми казват новините от деня и си е зарибено. в даскало разбирам кого са убили и подобни глупости. аз се навивам да ползвам сайта но ще трябва да откажа на М-тел.

ako naistina raboti bezplatno i korektno e qko, az polzvah tezi na mtel ama sega sa plateni :angry:

to i do spam 6te stignat ne6tata ama za sega nqma v bg takava opasnost, pyk za novinite na mtel moje6 po vsqko vreme da se otpi6e6 korektni sa horata (pone v tva otno6enie)

kojto ne mu aresva da ne se zapisva, az smqtam da proveq kakvo e B)

problema e 4e naj veoqtno nqma da prosy6testvuva, ako ste zabemqzali mtel sa postavili nqkvi ograni4eniq na abv za izvestqwaneto (naj veroqtno iskat pari) taka 4e....

Аз май се абонирах за М-Тел БГНЕС, когато започна войната в Ирак.

Избрах си само извънредни новини и те ми пращаха разни глупости точно по веднъж в месеца и не повече. Една съученичка се беше абонирала за всички новини и й беше писнало да получава съобщение след съобщение.

Така че поне се надявам тази услуга да е мааааалко по-добра B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...