XeForce3 Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Трябва ми софтуер с който да сваля от видео камера (с касети) видео материала след това да нарежа и форматирам "суровия" материал... и да го конвертирам в avi. През USB ще се прехвръли видеото. Ако може и да ми обясните как се ползва софтуера/ите ще съм много благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Трябва ми софтуер с който да сваля от видео камера (с касети) видео материала след това да нарежа и форматирам "суровия" материал... и да го конвертирам в avi. През USB ще се прехвръли видеото. Ако може и да ми обясните как се ползва софтуера/ите ще съм много благодарен. Аз използвам Windows Movie Maker, също и една друга - Presto Video Works, която върви с диска към цифрата ми. Windows Movie Maker е може би една от най-лесните за използване, но може и да не ти работи, зависи от състоянието на Windows, ако ти е пълна боза операционната много ще ти забива, препоръчвам я при по-скоро инсталиран Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted June 21, 2008 Author Share Posted June 21, 2008 Благодаря много, ще пробвам да вида какво ще стане. Освен ще преинсталирам windows-a ако не работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Здрасти. Търся програма с която да мога да отделя картината от звука на определно филмче и след това да си сложа нова музика. Пробвах Sony Vegas pro 8 но не ми тръгна на машината (не защото е слаба но това е друга история) можете ли да ми препоръчате друга програмка за видео обработка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Пробвай с програмата VirtualDub и трябва да стане . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Пробвай с програмата VirtualDub и трябва да стане . "и трябва да стане" звучи много убеждаващо Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 ми ... като за начало кажи какъв формат е видеото Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 ми ... като за начало кажи какъв формат е видеото Ами аз говоря като цяло не за едно определено, основно филмчетата са в такива формати. .amv .wmv .avi .cvc .asf .asx .mov .mp4 .mpg .rm За други не мога да се сетя в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.