Jump to content
BulForum.com

Видео обработка

XeForce3

Recommended Posts

Трябва ми софтуер с който да сваля от видео камера (с касети) видео материала след това да нарежа и форматирам "суровия" материал... и да го конвертирам в avi. През USB ще се прехвръли видеото. Ако може и да ми обясните как се ползва софтуера/ите ще съм много благодарен.

Трябва ми софтуер с който да сваля от видео камера (с касети) видео материала след това да нарежа и форматирам "суровия" материал... и да го конвертирам в avi. През USB ще се прехвръли видеото. Ако може и да ми обясните как се ползва софтуера/ите ще съм много благодарен.

Аз използвам Windows Movie Maker, също и една друга - Presto Video Works, която върви с диска към цифрата ми.

Windows Movie Maker е може би една от най-лесните за използване, но може и да не ти работи, зависи от състоянието на Windows, ако ти е пълна боза операционната много ще ти забива, препоръчвам я при по-скоро инсталиран Windows.

• 1 month later...

Здрасти. Търся програма с която да мога да отделя картината от звука на определно филмче и след това да си сложа нова музика. Пробвах Sony Vegas pro 8 но не ми тръгна на машината :( (не защото е слаба но това е друга история) можете ли да ми препоръчате друга програмка за видео обработка ?

ми ... като за начало кажи какъв формат е видеото :)

Ами аз говоря като цяло не за едно определено, основно филмчетата са в такива формати. .amv .wmv .avi .cvc .asf .asx .mov .mp4 .mpg .rm

За други не мога да се сетя в момента :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...