Jump to content
BulForum.com

One Must Fall: Battlegrounds

GOGO

Recommended Posts

Абе, хора, който я качва тая игра, айде да сложи едно "Uploading" или "Not Finished" файлче, да знаят хората, че още се качва! То аз вече разбрах (по трудния начин - Unexpected End of Archive), ама поне на другите да не се налага така да разбират. Много е неприятно.

Можеш да познаеш по следното че някоя игра е качена:

1. Наличието на .sfv файл, в случая още няма

2. Ако се качва от DEFiANCE TEAM, докато няма defiance.nfo значи играта не е качена докрай. В момента няма такъв файл, а играта се качва от нас.

3. Обикновено се качва и .nfo файл на release групата, който също в случая го няма.

Не го приемай като обида/нападка просто ти казвам да нямаш ядове :)

П.С. "Трудния" начин? Е каква е загубата - че последния архив ще го сваляш наново?

Не бе, не че съм свалял 24 часа или нещо такова. Просто много ме хвана яд като разбрах, че не е качено. Нищо повече. Ама казвам, че не е голяма работа да сложите един файл да казва, да не се налага да гадая. И така става, де, свалих половината файлове, като се качи ще сваля и другата половина. Само казвам че ще е по-удобно да си пише. Ако толкоз не ви се занимава и така става. Просто предлагам.

Съжалява, момчета, не ми беше идеята да се заяждам. На мен веднъж ми се караха че не съм го сложил, и за това. Иначе аз седях и свалях файловете с докъто още качвахте следващи, тъй че няма за какво да се сърдя. Извинявам се ако съм вдигнал повече шум отколкото е имало смисъл.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...