__smirnoff__ Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Ей, вие нямате 16-17 години и ми говорите за махмурлийски ден. И че не били спортували от 1-2 години. Къде се намирате, бе ? Мач всяка седмица и това е. Но да няма да се уговорим за 15 часа и в 15:15 някой да постне - не ме чакайте. Веселба . e, айде, айде кво като нямаме 17 години! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 e, айде, айде кво като нямаме 17 години! Не е никакво геройство да се напиеш. Виж, да вкараш 5 гола на мач е друга работа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Не е никакво геройство да се напиеш. Виж, да вкараш 5 гола на мач е друга работа . Хахахаха VooDooMaN е прав. Лесно е да се напиеш обаче да вкараш 4-5 гола в мач си е направо геройсто. Особено ако противниците са равностоини Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 aide da se razberem za ma4a shtoto mnogo mi se puca... kude,koga,koi??? na treva li she igraem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 НЕДЕЛЯ 15:00 ЧАСА. ИГРИЩЕТО ОТ СТРАНИ НА СПОРТНИЯ ДИСПАНСЕР. И стига сте питали вече кой ден. Ние започваме да играем всяка неделя. Ако има промяна в часа ще ви пиша. ВСЕКИ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 aide da se razberem za ma4a shtoto mnogo mi se puca... kude,koga,koi??? na treva li she igraem? Не е много трева ама и за трева ша мине Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 НЕДЕЛЯ 15:00 ЧАСА. ИГРИЩЕТО ОТ СТРАНИ НА СПОРТНИЯ ДИСПАНСЕР.И стига сте питали вече кой ден. Ние започваме да играем всяка неделя. Ако има промяна в часа ще ви пиша. ВСЕКИ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ Еми много ми се ще да идвам ама ние играем всяка неделя от 2 в любен каравелов майна sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 аз ще дойда. може да зема и някой с мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Dreamer, с твоите хора кога ще ходите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Dreamer, с твоите хора кога ще ходите? Не сме говорили още, но няма да е в събота. Вероятно неделята. Аз не съм сигурен, че всичко ме боли като мърдам... представи си колко отдавна не съм бягал Ама има време до неделя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 edno malko vupros4e kude e Sportniqt dispanser? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Стадион Пловдив(бившиq 6-ти Септември) игрището е с/у кафе МЕТАЛИКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 хора не става ли да е събота??? Аз и в неделя мога, но ще ми е много по-добре в събота аре ако сте навити за събота казвайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 George_131 stadionut se kazva6e 9 septemvri, a ne 6-i Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 Да бе верно грешка sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 A be hora to hubavo da igraem ama are da e v sybota che ne moga v nedelia sym zaet .Puk v sybota sled macha moje da hodim da piem naprimer ili neshto takova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 16, 2004 Share Posted March 16, 2004 ти голям алкохолик си падаш. аз съм навит да се черпим. наистина по-добре е в събота, но и в неделя ще дойда Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 A be sybota ili nedelq nqma zna4enie.Samo kajete da znam predvaritelno.Na4i 6a doidem az i o6te 3ma pi4a ot maalata Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 are nqkoi da kaje posledno koga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 НЕДЕЛЯ 15:00 ЧАСА. ИГРИЩЕТО ОТ СТРАНИ НА СПОРТНИЯ ДИСПАНСЕР. И стига сте питали вече кой ден. И в колко часа. Ако искате се разберете ходете и в събота аз не мога така че да няма пак изказвания ама не може ли в събота и т.н. Да добавя само че ако доидат всички които сами обещали в неделя може би ще се съберем колкото 2 футболни отбора да не е и повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Абе ще се съберете вие....квито са сериозни сичките....ще се съберете колкото да си подавате топката 2-3 души... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 mi ako naviq blowcow i veseo shte stanem 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Абе ще се съберете вие....квито са сериозни сичките....ще се съберете колкото да си подавате топката 2-3 души... Ами човече знам какво е някой да ти каже че ще дойде и да не дойде. Аз лично много се дразня от такива хора и не ги харесвам . Лично аз се старая каквото кажа да си го изпълнявам. Сега ако някой ми каже 2-3 дена по рано аз няма да дойда нали няма проблеми, обаче някой да ми го изтърси това в последния момент направо се побърквам . Аз не казвам че всички ще дойдат обаче мисля че все 10-тина човека ще може да се съберем да поиграем Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 .....Аз не казвам че всички ще дойдат обаче мисля че все 10-тина човека ще може да се съберем да поиграем Мен като зрител ще ме приемете ли Че.... доста са ми килцата пък и годинките са понапреднали :воот Ако не друго то поне мога да правя гюрултия и да раздавам семки на почивката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Мен като зрител ще ме приемете ли Че.... доста са ми килцата пък и годинките са понапреднали :воот Ако не друго то поне мога да правя гюрултия и да раздавам семки на почивката Ако ти се играе идваи и се вкючвай(приемаме всякаква възраст) Ako ти се гледа идвай и гледай Ако се съберем повече хора като миналия път. Тези които нямат големи физически възможности ще играят зоново. А пък другите ще тичаме А иначе семки не знам дали някой ще иска обаче вода няма да откажем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.