GeorgiK Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Айде волейбол наистина. Въпреки че сега Цецо ще се обади и ще каже да ида на някоя тренировка и аз ще ида там... Ама то пък иде ваканция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Trenirovkite za tazi godina mai prikluchixa dogodina pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 То остана да изберем футболист на годината на warez-а и да ходим да празнуваме хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Айде да направим номинации наистина. Аз предлагам Васето, Краси, Митака(basten), Резо и другия Митак(дето носи топката от Резовските). Няма да включа изявени звезди като Цеко и подобни заради това, че са идвали само един-два пъти. Уважаваме постоянството някак... Айде гласувай народе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Ами ако ще трябва да са реални номинациите без звезда като мен няма да е обективно. Иначе за мен номер едно е Васето . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Хора доколкото разбрах и волейболната зала на локото я дават под наем. 20 кинта на час. Имало врати, но било студено. Ако сте навити давайте да се организираме и да ходим да пукаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Hora aide kajete 6te se igrae li v skoro vreme nqkade? 6toto mnogo mi se igrae. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Хора доколкото разбрах и волейболната зала на локото я дават под наем. 20 кинта на час. Имало врати, но било студено. Ако сте навити давайте да се организираме и да ходим да пукаме <{POST_SNAPBACK}> Аз съм навит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Хора доколкото разбрах и волейболната зала на локото я дават под наем. 20 кинта на час. Имало врати, но било студено. Ако сте навити давайте да се организираме и да ходим да пукаме <{POST_SNAPBACK}> Залата не е хубава - много е студена,пък и е малка.Хубави зали има на "Академик" но ние винаги ги запазваме Също така и на панаира е хубава залата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Ами предлагам в сряда да се играе. За час нямам претенции. Ще помоля всеки, който е сигурен, че ще дойде да ми прати PM. Но да е сигурен 101% защото аз несериозни хора не обичам и едва ли ще ви поканя 2-ри път(нищо лично). Ако някой не може в сряда да напише в кой ден може, пак Pm ПП: напишете и удобен за вас час. Благодаря ви Залата не е хубава - много е студена,пък и е малка.Хубави зали има на "Академик" но ние винаги ги запазваме Също така и на панаира е хубава залата <{POST_SNAPBACK}> Ще ми обясниш ли как запазвате зала на Академик след като на нас ни казаха, че не може да се ирае вътре футбол и къде е тая зала на панаира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 2, 2005 Share Posted January 2, 2005 Ами предлагам в сряда да се играе. За час нямам претенции. Ще помоля всеки, който е сигурен, че ще дойде да ми прати PM. Но да е сигурен 101% защото аз несериозни хора не обичам и едва ли ще ви поканя 2-ри път(нищо лично). Ако някой не може в сряда да напише в кой ден може, пак Pm ПП: напишете и удобен за вас час. Благодаря ви Ще ми обясниш ли как запазвате зала на Академик след като на нас ни казаха, че не може да се ирае вътре футбол и къде е тая зала на панаира? <{POST_SNAPBACK}> Т'ва на нас са ни го казвали поне 100 пъти Но все пак ние ходим там всяка събота или неделя (понеже през седмицата не пускат) А залата на панаира е в една от палатите (не знам коя точно мисля,че беше 10,но ще те излъжа ако ти кажа) но там е доста парички Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Залата на Локото е чупена, студена и гадна...ама вече и на такова съм навит. Мене Краси ме брой сигурен. Няма нужда сега и лично да ти пращам - знаем се. Ай дано се съберем хора наистина. Пък номера с Академик е интересен щото залата изглеждаше къде къде по-добре...може пак да пробваме. И все пак айде в сряда на Локото като за пръв път пък за после ще се уговаряме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Залата на Локото е чупена, студена и гадна...ама вече и на такова съм навит. Мене Краси ме брой сигурен. Няма нужда сега и лично да ти пращам - знаем се. Ай дано се съберем хора наистина. Пък номера с Академик е интересен щото залата изглеждаше къде къде по-добре...може пак да пробваме. И все пак айде в сряда на Локото като за пръв път пък за после ще се уговаряме. <{POST_SNAPBACK}> Joro ,kato se ugovorite prati edno PM da mi kajesh kude i koga ,che me murzi da cheta temata moje i da doida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Zna4i trqbva da idete nqkolko dena po rano da rezervirate. Po princip prez sedmicata bez srqda e ot 18:00. A srqda ne znam zashtoto v srqda nqmame sledobedna trenirovka, a drugite dni sme ot 4 do 6 <{POST_SNAPBACK}> Какво предлагате да направим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Какво предлагате да направим? <{POST_SNAPBACK}> Aз предлагам да го отложите за по късно за да може да не се прецакат нещата в сряда ако е заета залата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Aз предлагам да го отложите за по късно за да може да не се прецакат нещата в сряда ако е заета залата <{POST_SNAPBACK}> За по късно от кое Пък и нали каза, че залата трябва да се резервира т.е. трябва да се плати Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 За по късно от кое Пък и нали каза, че залата трябва да се резервира т.е. трябва да се плати <{POST_SNAPBACK}> Еми нали викахте за сряда, т.е. другиден- може вече да е зает графика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Ся кво стана. Ще се играе ли или не !? И ако да от колко горе долу да знам да си оправя другите ангажименти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Ся кво стана. Ще се играе ли или не !? И ако да от колко горе долу да знам да си оправя другите ангажименти. <{POST_SNAPBACK}> Ще се играе да. ама май в четвъртък, и ще трябва да се иде в сряда да се запази залта Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Вижте какво е хубаво времето! Не искате ли да играем на нормален стадион? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Вижте какво е хубаво времето! Не искате ли да играем на нормален стадион? <{POST_SNAPBACK}> Да ти кажа и аз това си мислех вчера, но да видим дали ще има други желаещи Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 за днес какво ще кажете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 за днес какво ще кажете? <{POST_SNAPBACK}> В зала или навън? Защото според мен за второто вече май няма време. В 5 часа се стъмва. Иначе квото кажете де. Мен ме бройте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 мислех за днес, но няма да се получи. предложих да идем на гребната - времето е хубаво, можеше да се получи. предлагам, ако утре времето продължава да е слънчево да идем да поиграем малко на гребната. дайте до вечерта да се разберем, пък утре само да кажем по едно крайно да и да се съберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 az kato po nov v foruma moga li da uchastvam sashto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.