GeorgiK Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Ей сега ходихме с Красьо до ВСИ-то и цената за час и половина е 30лв но според тях е заета до 20 януари. Знам колко безумно звучи ама... Отидохме и до зала Академик където ни казаха че само футбол не давали да се играе. Друго може... Така че ще трябва да намерим друга алтернатива. Ако някой знае нещо направо да ходи да проверява и да дава оферта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Така че ще трябва да намерим друга алтернатива. Ако някой знае нещо направо да ходи да проверява и да дава оферта. <{POST_SNAPBACK}> Абе Георги знаеш ли какво ми се върти в главата? Знам, че не знаеш Значи докато си чакаках около 5мин. касиерката в Сани-то да ми оправи сметкакта , ми хрумна блестящата идея да се пита в някое училище да играем в салона. Едва ли ще е удобно като в зала, но все пак е някакво временно решение до 20 Януари. Аз мога да поема грижата да пиртам в старото ми училище директора дали ще разреши подобно нещо. Предполагам, че няма да има нищо против защото с него се имаме,човека е спортист, учителите ме познават, и тея 20лв примерно дето ще им ги дадем ще им са от полза. Може да си купят топки и т.н. ся да не се отклонявам от темата. Иначе ако някой знае други зали освен ВСИ-то и Академик да иде да пита дали може да се играе, и на каква цена. Айде засега толкова от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Аре ве ламери, намерете зала . Аз досега редовно играех в зала, все ще се намери и в Пловдив нещо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Аре ве ламери, намерете зала . Аз досега редовно играех в зала, все ще се намери и в Пловдив нещо . <{POST_SNAPBACK}> Ми кажи къде си играл бе Иване. Днеска и в 2-те зали дето бяхме ни отрязаха. На гребната мисля, че има зала, но никой не знае къде, а за другаде не се сещам поне аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Айде уточнете къде, кога и в колко? Зада знам, че идва ваканция пък на мен ми се играе мач.Слагам царвулките и ще дотърча.Ако откриете нещо ( зала, салон ) някой да прави ПМ да знам.Айде мерси предварително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Еми пич като си много навит айде направи и ти нещо де. Енев давай координати и да ходим да блъскаме че много време мина вече правилата забравих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Някой да каже каде (и дали наистина има) е залата на гребната и ще ида да проверя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Мисля че в сградата на Младост дават една зала. Виждал съм да играят само хандбал там ама...дано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Мисля че в сградата на Младост дават една зала. Виждал съм да играят само хандбал там ама...дано. <{POST_SNAPBACK}> Басейна? Утре ще мина, че днес ще стане много късно докато се освободя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Басейна. Ако там няма, мини и през спортното. Така и така ако си там, да видиш на още едно място. И дано поне едно стане, по дяволите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Та нали си спомняте, че и аз исках да играя Аз имам едно предложение, което не знам дали ще се приеме, но все пак да си кажа. А и първо искам да направя една забележка Ще може ли да слагате и дати освен часа, за да се ориентирам по-лесно. Например 22.12.2004 Сряда 18:00 еди къде си .. И сега да си кажа. Значи някой каза, че има много желаещи а в залата е добре да се играе по 12 човека максималко. Значи може да направим 4 отбора по 6 човека например ако има хора и да си спретнем едно малко турнирче ще бъде много зарибено ..айде дано откриете нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Ние да намерим място пък бройката хора е все тая в крайна сметка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Та нали си спомняте, че и аз исках да играя Аз имам едно предложение, което не знам дали ще се приеме, но все пак да си кажа. А и първо искам да направя една забележка Ще може ли да слагате и дати освен часа, за да се ориентирам по-лесно. Например 22.12.2004 Сряда 18:00 еди къде си ..И сега да си кажа. Значи някой каза, че има много желаещи а в залата е добре да се играе по 12 човека максималко. Значи може да направим 4 отбора по 6 човека например ако има хора и да си спретнем едно малко турнирче ще бъде много зарибено ..айде дано откриете нещо. <{POST_SNAPBACK}> Според мен това за момента е неосъществимо освен ако не си намерим зала за по 10лв на час Живот и здраве на пролет като почнем да играем на открито, и ако се съберем толкова много хора може да се направи нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Не съм уточнил къде съм играл в зала - не беше в Пловдив. Идеалната бройка за игра на закрито е 5 души в отбор, но отбор от 6 души (с 1 резерва) също е добро решение. Зала за 10 лева на час няма да намерите. Ако все пак някой знае за място, където може да се играе футбол на закрито - добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Басейна. Ако там няма, мини и през спортното. Така и така ако си там, да видиш на още едно място. И дано поне едно стане, по дяволите. <{POST_SNAPBACK}> Bad luck ...няма...търсенето продължава Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Последно какво стана? Ще ритаме ли днес или не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Абе аз днес цял ден ритам една топка за тенис на корт вкъщи ама това ще ми е... Мисля, че е явно...за жалост няма къде и няма да играе. Весели празници футболяги! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Аз мога да ви предложа зала Академик.......Оле майче и на мене ми се играе на топка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 @heka я виж това Отидохме и до зала Академик където ни казаха че само футбол не давали да се играе. Друго може... <{POST_SNAPBACK}> Жоре не се отчайвай бе ей го 20-ти къде е ще ритаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Mnogo bih jelal nqkoi pyt da poigraq s vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Значи в Събота с едни приятели ще ида да вида дали може се играе в зала Строител.Ако може и ние тука от форума може да идем там да цъкнем.Обаче изчакайте да идем да видем първо.И да знам, колко пари е, яко ли е, свободно ли е и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Чудесно... Сега чакаме да кажеш какви са условията и дали изобщо има условия. Айде дано тоя път стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Айде да направим един баскетбол в Академик тогава ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Айде да направим един баскетбол в Академик тогава ? <{POST_SNAPBACK}> Аз предлагам волейбол, но и баскетбол става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Аз също съм за волейбол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.