midas Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Има зала зад стадион пловдив. По принцип е само за студенти и трябва да покажеш студ. книжка ама до сега само 1 път съм е покзавал от 6-7 влизания . Можете да се пробвате там. Безплатно е и залата е перфектна... ЕДИТ: Ако сте много хора правите 3, ако трябва и 4 отбора, играете до 2 гола победителя остава на терена или някъв вид търнир, за да може сички да играят и да няма недоволни Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 То хубаво ама май не е като да сме всички студенти. Макар че Резовите са и аз и Красьо...трябва да видим новите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 То хубаво ама май не е като да сме всички студенти. Макар че Резовите са и аз и Красьо...трябва да видим новите... <{POST_SNAPBACK}> Определено няма да сме само студенти. Но в тази зала до стадион пловдив мисля, че можеш и да си платиш ама съм чувал цифри от 40лв на час . Да изчакаме ако в неделя се видим с Резо и другите да видим те какво ще кажат, и тогава да решим. Иначе май и на Академик има зала поне Васето така ми каза Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Тогава неделята ще се разбираме за всичко. Така и така те не са малко хора и те мнение имат. Пък и са по-сигурни от повечето тук. Неделя мач момчета настройвайте се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordan_86 Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Zdraveite,i az sam mnogo navin da doida da poigraq 4e naposledak ne sam ritam,taka 4e ako moje 6te doida.6te sledq tuk dali 6te se igrae i kade ,i ako moga 6te doida,za6toto v sabota sam na godej no nqma zna4enie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Аз лично в тоя студ нещо не ми се играе навън, но ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Тогава неделята ще се разбираме за всичко. Така и така те не са малко хора и те мнение имат. Пък и са по-сигурни от повечето тук. Неделя мач момчета настройвайте се. <{POST_SNAPBACK}> ok,az mislq che shte moga da doida,no 2 chasa ne e li malko kusno ,kato se ima predvid che se stumva po-rano i nqma da moje da se igrae mnogo,no kakto kajete v 14:00 v 14:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Ave hora az ne sum mnogo siguren ama da vi kaja na Akademik ima gotina zala. Ne znam oba4e kolko kinta e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Ave hora az ne sum mnogo siguren ama da vi kaja na Akademik ima gotina zala. Ne znam oba4e kolko kinta e. <{POST_SNAPBACK}> Ne sym siguren obache skoro q zatvoriha mai che...she pitam i she vi kaja sys sigurnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Хора, ще ритаме ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Хора, ще ритаме ли ? <{POST_SNAPBACK}> Трябва Резо да се изкаже. Ама така като гледам май не Иначе се обсъжда вариант да се ходи на зала през седмицата само трябва да се съберем хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Айде бе айде бе айде бе айде бееееееееее. Много ми се играе айде да играееееем. Их наистина айде. ЕДИТ: Последно кво правим? Утре в 14 там ще има ли някой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Аз бих дошъл с голямо удоволствие, само че ме притеснява вероятността да сме само двама А и след тоя дъжд... май вероятността в проценти е едноцифрено число Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Мдааа...явно няма да се играе...алтернативата е зала. Аз съм много навит само трябва да се разберем в коя и къде. Според мен дали ще излезе по лев, лев и 20 и 2 лева е все тая. Стига само да е готино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Мдааа...явно няма да се играе...алтернативата е зала. Аз съм много навит само трябва да се разберем в коя и къде. Според мен дали ще излезе по лев, лев и 20 и 2 лева е все тая. Стига само да е готино. <{POST_SNAPBACK}> Аз също съм страшно навит за зала, парите нямат значение . Само да е в удобно време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Ами който е навит за зала да пише, в кое време му е удобно и кой ден Edit:аз предлагам да е вечерта лък 6-7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Времето ми е различно всеки ден но общо взето до четвъртък съм свободен всеки ден по всяко време. После вече ще има разместване. Ама айде дотогава да врътнем един мач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Az sym navit za zala. Po princip sym svoboden vseki den sled 16:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Взимате ли нови хора или приемате само с покани Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Ветерани приемате ли за зала.Кажете кога и къде и ако съм свободен ще дойда да играя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Какво ще кажете за Сряда 18:00 или 19:00 часа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Какво ще кажете за Сряда 18:00 или 19:00 часа? <{POST_SNAPBACK}> Na men mi e idealno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Na men mi e idealno. <{POST_SNAPBACK}> THE-AGENT ти ще идваш ли или покана чакаш. Btw правя канала в IRC warez_football влезте там да се разбираме, че да не флудим форума Uni.bg е мрежата нe еврокомската Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Взимате ли нови хора или приемате само с покани <{POST_SNAPBACK}> Абе то е само с покани ама...айде от нас да мине Ветерани приемате ли за зала.Кажете кога и къде и ако съм свободен ще дойда да играя. <{POST_SNAPBACK}> Ветераните приемаме. Вие предавате ли? Както и да е - Сряда 18ч според мен е идеалка. Айде сега да определим и залата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Преди 2 години ние с едни приятели ходихме да играем в залата на ВСИ-то цената беше 10-12лв на час ама се играе повече ако няма хора които да чакат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.