GeorgiK Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Адски много ми се иска обаче тия два дни - днес и утре - са ми адски натоварени...все така става деба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rez Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Разбрахме се за 2 часа. Само някой да потвърди че ще носи топка и сме там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Разбрахме се за 2 часа. Само някой да потвърди че ще носи топка и сме там. <{POST_SNAPBACK}> Потвърждавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Спомням си, че веднъж се бяхме събрали да ритаме на Гребната база (чатери, операторите на #Plovdiv i #Jabber, UniBG) и цъфнаха някакви индивиди и питаха дали сме от Уареза. Обяснихме им, че сме от чата и доста смях падна. А иначе по темата, по принцип съм СУПЕР навит на тема мачове, особено след като пройдохите от IRC вече никакви ги няма. Ако ще организирате мач следващата неделя - с удоволствие ще дойда (стига да ме искате). Имам топка, имам калеври, имам хъс. Супер ме е яд, че прочитам това съобщение толкова късно, днес супер ми се риташе. Моля пишете, ако имате желание за следващите събота/неделя. Ако има нужда от хора, може да викна някои от IRC. Желаещи все още се намират, но са малко да си организираме сами мач. А за пролетта може да организираме мач warez vs #Jabber Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Спомням си, че веднъж се бяхме събрали да ритаме на Гребната база (чатери, операторите на #Plovdiv i #Jabber, UniBG) и цъфнаха някакви индивиди и питаха дали сме от Уареза. Обяснихме им, че сме от чата и доста смях падна. <{POST_SNAPBACK}> znaex si ,che znam koi si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Моля пишете, ако имате желание за следващите събота/неделя. Ако има нужда от хора, може да викна някои от IRC. Желаещи все още се намират, но са малко да си организираме сами мач. А за пролетта може да организираме мач warez vs #Jabber <{POST_SNAPBACK}> Ами желание ще имаме, но да видим какво ще е времето. Иначе се събираме всяка седмица. Добре си дошъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Abe hora, do sega ne znaeh 4e ima takava tema, no ei taka slu4aino q vidqh sega. Iskam da popitam vuzmojno li e i az da u4astvam v nqkoi ma4? 6toto imam golqmo jelanie da igraq puk na posledak nqma s koi. Ako e vuzmojno da igraq s vas kajete koga i kade. Vie ste moqta nadejda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Възможно е и още как. Само дето не се знае кога ще се играе. От пролетта сигурно ще играем редовно всяка седмица в уречен час и ден както си беше и преди ама сега не знам. Както гледам тенденцията е да се играе аз като не мога. Другия път като не мога ще се обаждам та да знаете кога ще има мач... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Xe xe xe dobre. Mersi mnogo. Zna4i kogato ne moje6 togava 6te igraem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Eiii pak izpusnah havata. Kazvaite pone 4-5 chasa po-rano, che az sym mnogo zaveqn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Другия път ако ще се играе, ще е в неделя!!! Най-вероятно от 14:00 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Gledam q tazi tema Warez Football ot mnogo vreme i chak sega pisha...Znachi az sum mnogo zapalen na tema futbol v posledno vreme obache ne mi se otdava vuzmojnost da igraq v mahalata,ta ako moje i az da idvam da razcukvam malko? Moga da vikna oshte edin friend i da napraim qko machle. Ama kato gledam sega nqma da e mnogo podhodqshto,zashtoto e mnogo studeno, Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Другия път ако ще се играе, ще е в неделя!!! Най-вероятно от 14:00 часа <{POST_SNAPBACK}> EEEE pak nqma da moga shtoto sigurno po tova vreme shte leja piqn na nqkoq polqna na h. Zdravec. Ama nishto de to nedeli ima mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Неделя от 14 часа ако сте там - там съм и аз. Живе на 500 метра от Академик. Трябва само да измислим някакъв начин да се познаем А CMexyBka, аз съм онази конфликтна личност, която в края на мача започна да играе на кръв и се сби със един от вашия отбор. Само дето си остригах косата. (ако ситуацията е тази, за която си мисля) Записах психо-терапевтически курс и вече се освободих от пристрастеността си към грубата игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Zna4i, 14:00 na stadion akademik. Tva tama kum trakiq li e? 6toto mai se se6tam kade e. Samo kajete kak 6te se poznaem? Osven vseki da nosi tabelka s nika si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Хора не играем на стадион Академик а на гребната! Още не е решено дали ще се играе тази седмица затова не се точете. Казах, че ако евентуално се играе ще е в неделя от 2 @The`ScorpioN плашиш ме бе човек. Да си взимам ли охрана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 E kade po-to4no na grebnata igraete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Ей сега ва гепнах мама ви. Тоя път май ще успея да се домъкна. Мисля че ще мога да освободя неделята. Даааааааааааааа. Най-накрая. Красьо само ни трябва да навием Резо и ако всички навитаци от тук дойдат мачът е готов. Играем на гребната на което игрище е свободно и най-прилично за игра в дадения момент. Събираме се на игрището до спортния диспансер срещу "Металиката". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Ей сега ва гепнах мама ви. Тоя път май ще успея да се домъкна. Мисля че ще мога да освободя неделята. Даааааааааааааа. Най-накрая. Красьо само ни трябва да навием Резо и ако всички навитаци от тук дойдат мачът е готов. Играем на гребната на което игрище е свободно и най-прилично за игра в дадения момент. Събираме се на игрището до спортния диспансер срещу "Металиката". <{POST_SNAPBACK}> Ми Жоре до неделя има много време може сняг да завали. Виж ако си навит, и другите се съгласят може през седмицата да ходим на зала. Примерно към 7 часа да си резервираме някоя заличка и да ходим за по 1-час да играем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Навит...много навит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Ей и аз съм навит за мач, но по принцип събота и неделя не съм много свободен Бих дошъл ако ме искате, но да не сте някви изроди футболисти и аз да се чудя какво правя..и за зала съм навит, но зависи и от размерите и броя на желаещите, защото то ако не потичаме да направим 1-2 контра атаки какъф мач ще стане хахаха като пената 94 съм ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Да ама на Пената тактиката е много по-яка:"Който може да я подава топката - да я подава. Който не може да се мотае в центъра". Това наистина му е философията за халфовата линия не е ташак работа. То иначе и аз събота-неделя съм зает ама тоя път съм тааам. За залата наистина има номер колко души ще сме щото ако стане и там гъч вече ще е много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Значи играл съм на зала само на ВСИ-то. Max 12 души трябва да сме общо. Цената поне до миналата година беше 20лв. на час. Но ако ще се обсъжда такъв вариант да ходим на зала. Трябва да се определи един ден в и час в, който всички да сме свободни, и да няма в последния момент ама аз такова имам работа!!! Иначе аз предпочитам на зала да идем защото 1-во е по топличко, 2-ро тичането е повече, понеже няма тъчове и аутове и играта не спира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Аз отдавна си мислех тва за залата. Но лично аз до коледа не мога през седмицата щтото съм 2 смяна на училище. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 az moa da vi kaja kyde ima mnoo qka zala we obache ne znam kakva kinta e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.