Stenli Posted October 23, 2004 Share Posted October 23, 2004 Дайте да се съберем утре да направим едно мачле? Има ли навити? Само ако може да е от 15:00 часа, че от 18:00 ще дават Ман. Юнайтед-Арсенал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Мачът е днес от 15 часа тогава. Който желае, да се яви... Аз искам ама не мога . <{POST_SNAPBACK}> Що бе- фани самолета набързо, а пък после пак ще се върнеш при швабенс.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Мачът е днес от 15 часа тогава. Който желае, да се яви... Що бе- фани самолета набързо, а пък после пак ще се върнеш при швабенс.. <{POST_SNAPBACK}> Аз желая ама станах преди малко и няма как да се домъкна толкова бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Тази неделя 15:00 часа? Ако сте навити пишете за да мога да кажа на мойте хора, че като ми кажете в неделя никой не мога да организирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 Дам- в неделя от 3 е добре И времето го дават да е хубаво.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Дам- в неделя от 3 е добре И времето го дават да е хубаво.. <{POST_SNAPBACK}> Значи днес от 3-така ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 колко човека се очакват да дойдат и къде ще се играе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Ще се играе от 15:00 часа на гребната където по принцип с играем всеки път. Нямам представа колко човека ще дойдат очакванията ми са около 14-15 Edit: Момчета ей ся разбрах, че са сменили времето да не земете да идете с един час по рано Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 kav ma4 be vie ludi li ste dnes igraiat botev pd vsi4ki vi kate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Edit: Момчета ей ся разбрах, че са сменили времето да не земете да идете с един час по рано <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Утре (събота) в 15.00 ще е пореднят мач. Викаме да е утре, че в неделя не се знае как ще е времето.. Та на който му се рита утре, да заповяда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Имам доброто желания - нямам възможността. Ако все пак нещо се промени - там съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 И аз имам добро желание да дойда обаче няма абсолютно никакъв смисъл да играем по 934875049 човека и да се бара топката веднъж на 5мин без мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 И аз имам добро желание да дойда обаче няма абсолютно никакъв смисъл да играем по 934875049 човека и да се бара топката веднъж на 5мин без мен <{POST_SNAPBACK}> Мда, прав си. Усетих, че тия виетнамчетата май ти дойдоха в повече последния път.. Ами аз съм "за" да се разделим на 4-ри отбора тоя път. Стига да се съберем пак повече хора.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Мда, прав си. Усетих, че тия виетнамчетата май ти дойдоха в повече последния път.. <{POST_SNAPBACK}> Прав си китайчетата ми дойдоха в повече и вие като увеличихте игрището и направо Иначе ще дойда и без това съм на фитнес след това ще мина да видя дали ще стане мач ако не ще гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 ami ako ne me domurzi moje i da mina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Прав си китайчетата ми дойдоха в повече и вие като увеличихте игрището и направо Иначе ще дойда и без това съм на фитнес след това ще мина да видя дали ще стане мач ако не ще гледам <{POST_SNAPBACK}> Виетнамчета, виетнамчета- не китайчета. Не че има голяма разлика де.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Днес не е чак толкова лошо времето ако искате да се съберем Edit: ей сега майка ми каза, че сме щели да си ходим на село така, че без мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Аз май ще мога да дойда ако стане нещо за днес...или за утре. Това ми е единственият шанс момчета...организирайте се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Момчета утре ако е пак такова времето като късния следобед днес дайте да направим едно мачле Link to comment Share on other sites More sharing options...
rez Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Събота 14:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Събота 14:00. <{POST_SNAPBACK}> ОКay :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Има ли желаещи да се направи утре един мач Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Има ли желаещи да се направи утре един мач <{POST_SNAPBACK}> Az sym jelaesht. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Само да кажа вънка е 0 градуса... И май, май трудно ще играте. Или вие се калявате. Аз още се чуда дали да ходя да ритам днеска заради студа.ПОне гледам, че има ентусиазирани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.