Jump to content
BulForum.com

Warez Football

flufil

Recommended Posts

Дайте да се съберем утре да направим едно мачле? Има ли навити? Само ако може да е от 15:00 часа, че от 18:00 ще дават Ман. Юнайтед-Арсенал :D

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Мачът е днес от 15 часа тогава. Който желае, да се яви...  :)

Що бе- фани самолета набързо, а пък после пак ще се върнеш при швабенс.. :D

Аз желая ама станах преди малко и няма как да се домъкна толкова бързо :(

Тази неделя 15:00 часа? Ако сте навити пишете за да мога да кажа на мойте хора, че като ми кажете в неделя никой не мога да организирам :(

Ще се играе от 15:00 часа на гребната където по принцип с играем всеки път. Нямам представа колко човека ще дойдат очакванията ми са около 14-15 :D

Edit: Момчета ей ся разбрах, че са сменили времето да не земете да идете с един час по рано :lol: :woot :lol: :woot :lol: :bgrin: :laughing: :bgrin:

Утре (събота) в 15.00 ще е пореднят мач. Викаме да е утре, че в неделя не се знае как ще е времето..

Та на който му се рита утре, да заповяда. :)

И аз имам добро желание да дойда обаче няма абсолютно никакъв смисъл да играем по 934875049 човека и да се бара топката веднъж на 5мин :sick без мен :bgrin:

И аз имам добро желание да дойда обаче няма абсолютно никакъв смисъл да играем по 934875049 човека и да се бара топката веднъж на 5мин  :sick без мен  :bgrin:

Мда, прав си. :huh: Усетих, че тия виетнамчетата май ти дойдоха в повече последния път..

Ами аз съм "за" да се разделим на 4-ри отбора тоя път. Стига да се съберем пак повече хора..

Мда, прав си. :huh: Усетих, че тия виетнамчетата май ти дойдоха в повече последния път..

Прав си китайчетата ми дойдоха в повече и вие като увеличихте игрището и направо :wacko: Иначе ще дойда и без това съм на фитнес след това ще мина да видя дали ще стане мач ако не ще гледам B)

Прав си китайчетата ми дойдоха в повече и вие като увеличихте игрището и направо  :wacko: Иначе ще дойда и без това съм на фитнес след това ще мина да видя дали ще стане мач ако не ще гледам  B)

Виетнамчета, виетнамчета- не китайчета. :D Не че има голяма разлика де.. :D

Днес не е чак толкова лошо времето ако искате да се съберем :)

Edit: ей сега майка ми каза, че сме щели да си ходим на село така, че без мен :(

Аз май ще мога да дойда ако стане нещо за днес...или за утре. Това ми е единственият шанс момчета...организирайте се.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Само да кажа вънка е 0 градуса... И май, май трудно ще играте. Или вие се калявате. Аз още се чуда дали да ходя да ритам днеска заради студа.ПОне гледам, че има ентусиазирани.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...