Jump to content
BulForum.com

Warez Football

flufil

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Mom4eta she dojda da vidq kak igraete s nqkolko priqtelq,no nie sme oste malki da igraem s vas.Vse pak 6klas sme.Pak, ako davate mojem da se vklu4im.

Който иска да идва. Никого не сме спрели независимо от възраст и пол.

Да бе ама мадами още не са дошли :) .

17 часа, неделя, игрището до спортия диспансер до Гребната. Това е най-близкото игрище до последна спирка на автобус №10 - като се тръгне към стадиона се пада вляво, вдясно е кръчмата Металика.

Не знам къде сте играли миналия път но аз като един виден "професионалист" ще изисквам много от игрището. Като начало да е по-бабунесто... Абе само да не е каменисто че много се изсипвам и много кървеж пада.

Ние с един приятел играхме веднъж в един парк близо до гребната. Имаше трева почти навсякъде, че и бабуни за GeorgiK. Лошто е че е доста малко.

Нищо не може. Казах.

Абе свикнали сме се и идват всякакви хора и играем там... Принципно за мен е все тая къде ще е ама сега там е и толкова. Красьо ако искаш чакай ме на спирката около 5 без половина още наречено 16:30 щото можем да дойдем с бащата двамата и да сме с кола.

Mom4eta ne stava li na Academik, 4e ne go znam tva igrishte.

Тва е игрището долепено до кортовете за тенис. От едната страна е спортния диспансер. На игрището има мрежа за хвърляне на чук/гюле/диск.

Нищо не може. Казах.

Абе свикнали сме се и идват всякакви хора и играем там... Принципно за мен е все тая къде ще е ама сега там е и толкова. Красьо ако искаш чакай ме на спирката около 5 без половина още наречено 16:30 щото можем да дойдем с бащата двамата и да сме с кола.

ОК в 5 без 30 съм там :lol:

Стана дерби, въпреки че беше пренаселенко - сигурно бяхме 20-22 души :). Btw някой си забрави топката, взехме я и другият път ще я донесем. Извинявам се на тея дето съм ги псувал, но на мач е така ;).

Аре изчистете я тая топка бе аре вземете я изчистете...

Сигурно ви е писнало ама аз да си кажа... Btw Doss ти как изглеждаше душо? Щото имаше доволно нови пък аз не ги разбрах всичките кои са. Мача беше гъчав ама поне има хора.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...