Imago Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Ми сори , че питам само глупости ама каде на гребната? Там пред спортния на "паркинга" където обръща 10 ли ? Прочие аз наистина не съм много добър и като се цепим ме изират предпоследен или последен Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 po-dobre sabuta ina4e ima golqma veroqtnost pak da ne se saberat hora. No ako ste resheni za 5tuk kakvo shte kajete sledvashtiq ma4 da e v nedelq. S Gergi se razbrahme ve4e, 4e i priqteli shte se muknat... Imago...spirkata na 10 posle presi4ash ot dr strana na ulicata i purvata v lqvo...ei tam si stoim dokato se saberem. Ako pozakusneesh ni tursish na blizkite igrishta. Kato e dostatu4no da pitash za evrocomskite useri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Тоя път без мен момчета. Тва на нищо не прилича. Аз скоро едва ли ще дойда пак. Или поне докато не си зема книжката и кола от някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Ми сигурно изглеждам тъп отстрани ама има ли някой,(да бе !) който да живее до стадион Локомотив или поне да трябва да се качва на 10 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Ами ако Цецо идва той живее някъде там. Иначе аз ще минавам оттам ама по-рано... Едва ли ще ти свърша работа... Краси ако вчера си се дотътрил дотам без да видиш това че се отлага...не знам какво да ти кажа... Ако не си...просто ела днес. Аз ще дойда но може да закъснея някоя и друга минута...10минутка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 кажете дали сте става нещо, че ако ще става аз след 1 час тръгвам. ремето май се скапа, а само да не завали Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Споко. Всеки път като ходим да играем преди това вали. Идвай без да се притесняваш. Аз ще съм там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Ей аз направих дебют, а. Макар и като подвижна греда . Намирисва ми, че няма да получа повиквателна за следващия мач. GeorgiK сори за глупавия въпрос, ама ти беше ли и ако да-как изглеждаше ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Еее батка мен ако не видя кого видя. Аз съм Георги бря... Онова лошото с къдравата коса дето само седи на гюменце и ръга... Е аз съм де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Кога е другия мач? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Еее батка мен ако не видя кого видя. Аз съм Георги бря... Онова лошото с къдравата коса дето само седи на гюменце и ръга... Е аз съм де. <{POST_SNAPBACK}> Така де, да беше потичал и малко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Verno koga e dr ma4...az sam free samo sabuta i nedelq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 То за днес се съмнявам да стане... Значи теб те устройва чак другата събота. Ако все пак има навити за днес да се обаждат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 Аз бих могъл да дойда обаче сигурно пак ще си изнервя съотборниците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rez Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 вторник 7pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Мисля че ще дойда.... Абе ще се постараяи....ще дойда...да, навих се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Аз се колебая дали да дойда. Просто съм ви под класата и абе май съм излишен а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Няма излишни. Идвай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Кво стана, имаше ли мач ? Аз щях да доида обаче се самокунтузих супер глупаво , бях си хвърлил ключудържателя на пода и после го настъпих е се порязах на металното лъвче, което съм му прекрепил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Имаго, можеш да се кандидатираш за "най-некадърно самоконтузване на годината" Не те гавря, съчувствам ти. И аз съм се ритал в столове и съм се блъскал в стени, всичко се случва. Пожелавам ти да се оправиш бързо и следващия път да си на терена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Мач имаше. Играхме първо ние после с едни други от които преди сме яли бой. Те построиха вратички с мрежи и всичко ама бяха много малки а много хора играхме и вкарването беше бая зор. В крайна сметка победихме с 3:1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Събота 19ч. Изглежда ще се съберем повечко хора. Елате и вие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Imam leka travma na glezena na leviq krak, koqto polu4ih naskoro, i koqto otvreme na vreme dosta nabolqva. Vupreki tova oba4e, smqtam, 4e golqmoto mi jelanie za igra shte naddelee i shte prisustvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Ще се играе ли rez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 30, 2004 Share Posted July 30, 2004 Ще има ли място за още трима 'професионалисти' ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.