Jump to content
BulForum.com

Warez Football

flufil

Recommended Posts

Ми сори , че питам само глупости ама каде на гребната? Там пред спортния на "паркинга" където обръща 10 ли ? Прочие аз наистина не съм много добър и като се цепим ме изират предпоследен или последен :rolleyes:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

po-dobre sabuta ina4e ima golqma veroqtnost pak da ne se saberat hora. No ako ste resheni za 5tuk kakvo shte kajete sledvashtiq ma4 da e v nedelq. S Gergi se razbrahme ve4e, 4e i priqteli shte se muknat...

Imago...spirkata na 10 posle presi4ash ot dr strana na ulicata i purvata v lqvo...ei tam si stoim dokato se saberem. Ako pozakusneesh ni tursish na blizkite igrishta. Kato e dostatu4no da pitash za evrocomskite useri...

Тоя път без мен момчета. Тва на нищо не прилича. Аз скоро едва ли ще дойда пак. Или поне докато не си зема книжката и кола от някъде.

Ми сигурно изглеждам тъп отстрани ама има ли някой,(да бе !) който да живее до стадион Локомотив или поне да трябва да се качва на 10 ?

Ами ако Цецо идва той живее някъде там. Иначе аз ще минавам оттам ама по-рано... Едва ли ще ти свърша работа...

Краси ако вчера си се дотътрил дотам без да видиш това че се отлага...не знам какво да ти кажа... Ако не си...просто ела днес. Аз ще дойда но може да закъснея някоя и друга минута...10минутка...

Споко. Всеки път като ходим да играем преди това вали. Идвай без да се притесняваш. Аз ще съм там.

Ей аз направих дебют, а. Макар и като подвижна греда ;) . Намирисва ми, че няма да получа повиквателна за следващия мач.

GeorgiK сори за глупавия въпрос, ама ти беше ли и ако да-как изглеждаше ?

Еее батка мен ако не видя кого видя. Аз съм Георги бря... Онова лошото с къдравата коса дето само седи на гюменце и ръга... Е аз съм де.

Еее батка мен ако не видя кого видя. Аз съм Георги бря... Онова лошото с къдравата коса дето само седи на гюменце и ръга... Е аз съм де.

Така де, да беше потичал и малко :) .

То за днес се съмнявам да стане... Значи теб те устройва чак другата събота. Ако все пак има навити за днес да се обаждат.

Кво стана, имаше ли мач ? Аз щях да доида обаче се самокунтузих супер глупаво :( , бях си хвърлил ключудържателя на пода и после го настъпих е се порязах на металното лъвче, което съм му прекрепил. :( :( :(

Имаго, можеш да се кандидатираш за "най-некадърно самоконтузване на годината" :) Не те гавря, съчувствам ти. И аз съм се ритал в столове и съм се блъскал в стени, всичко се случва.

Пожелавам ти да се оправиш бързо и следващия път да си на терена!

Мач имаше. Играхме първо ние после с едни други от които преди сме яли бой. Те построиха вратички с мрежи и всичко ама бяха много малки а много хора играхме и вкарването беше бая зор. В крайна сметка победихме с 3:1.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...