Jump to content
BulForum.com

Warez Football

flufil

Recommended Posts

Ако се прибера, ще дойда задължително. Ще ходя до село, защото дядо ми прави 80год и трябва да се празнува юбилей. Това ще стане утре след изпита ми. Ако до вечерно време в събота се върна - идвам.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

И аз ще се напъна да дойда ако съм се върнал от изпита в София и ще ви скрия топката/в багажника на колата :D /

E аз не успях. Абе минах ама...една цяла седмица съм бил сам не можех да дойда мач да играя. Само ми е чудно защо толкова малко хора бяха там тоя път. Я си кажете.

Аз бях, ама за малко. Бях с онези гуменки, дето са ми един номер по-малки, щото старите ми се скъсаха съвсем. Болката в пръстите ми беше bearable до едно време. Като стана unbearable си тръгнах. Сигурно съм те изпуснал за малко. Следващия мът повече :)

Не знам колко ще сме. Аз, Борис и ти сме сигурни. Тошо трябва да дойде... Ако хората на rez дойдат и ако Цецо не е гледал само...ставаме нормална бройка.

тошо, нема да дойде, мързи меее:) имам ангажимент за същото време. все пак е с девойка и не мога да и отхвърля предложението, нали? ще има следващ път, тогава ще дойда, ако нещо друго не излезе.

Аз не мога да бъда сигурен. Играе ми се много но момента е деликатен и може да ме изискват другаде. Ще се напъна да дойда.

Поради независещи от мен причини мача се отлага за утре по същото време.

Елате че закриваме сезона.

Приемат ли се 16-годишни "младежи", които трудно уцелват топката ?

Това утре какво узначава? Петък? В колко часа и къде ако мога до поитам ?

Всякакви се приемат. Приема се и отлагането. Поне от мен де. А сезона защо да го закриваме? Толкова време има още до Коледа....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...