Jump to content
BulForum.com

Warez Football

flufil

Recommended Posts

Вторник 19:00, наш'та поляна. Впоследствие може да идем на тартановото игрище (само да е свободно). И си носете топките, че да не останем "на сухо" :)

...и още нещо,

За мачове през ден просто забравете (пробвали сме - не става), а сутрин иначе е идеално, само дето после целия ден ви отива на кино.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

аз съм за сутринта към 9. по - хубаво да не накарате да ставам рано, щото си гхубя деня със спане до 10 - 11.

защо да отива на кино деня след мач? аз се разсънвам, влизам във форма и после след един душ съм на 6!

Ne ,4e shte moga da doida ,ama sutrin tolkoz rano prez lqtnata vakancia da hodq nqkude .. upsurt (pop folk) xaax :) ve4er po xybavo

И аз така мисля момчета. Едва ли ще са много лудите дето да станат в 8 часа да дойдат да играят мач :tongue

Георги Вторник вечерта в 7 или в 8 :confused

ааа видях в 19:00 е :woot

Ей ме на - енлиствам се :) Не успяха да ме контузят днес, така че утре очаквайте сърцата игра! Сега ако намеря с какво да си залепя маратонките, цена няма да имам :)

Боре, по - добре зарежи маратонките и си вземи едни ботушки, за да газиш в калта. поне три дена няма да можем да играем, ако това е последния дъжд. мама му стара за трети или четвърти път вали в рамките на два дена. ай сиктир! аз официално заявявам, че няма да присъствам на мача днес. съвет3вам ви и вие да се откажете.

Прав е Тошо. Предлагам да видим кога ще спре и доколко ще изсъхне. Ако до към 5-6 още е мокро нямя никакъв смисъл да ходим да ставаме такива каквито някои от нас вече са - прасета. Все пак може като спре да напече здраво и да изсъхне...знам ли...

Абе аз съм навит да се боричкаме в калта, ако не футбол, поне едно ръгби можем да цъкнем :)

То шегата е хубаво нещо, ама наистина и на мен не ми се джвака. Представям си Георги като направи слайдинг такъл на какво ще заприлича :D

Съгласен съм да изчакаме първо да изсъхне и тогава да играем.

Абе момчета ква кал ви гони кви 5лв :D нали ще ходим да играем на някво гумено игрище дето се плащало и али бали :rolleyes:

To това много добре звучи ама за пръв път чувам такова животно да има. Ако си сигурен че има такъв вариант и е добър аз съм навитак да играем там.

Ако наистина е гумено, както си го представям, ще бъде много диво - ще може да осткачаме от земята и да правим салта и разни такива маймунски истории :) Представете си един огрооомен батут и на него да се играе футбол! Яко!

Мисля че не си го представяш много правилно ;) . Иначе наистина би било весело. Все пак дайте info че да знаем дали да идваме.

Добре тогава. Аз със сигурност ще мина. Ако става за игра ще играем. Но съм там. Борис също го навих. Ще навия после и Тошо и като дойде и Краси и ще се посъберем. Аре идвайте - оставете контузии(basten) и други глупости. До 19:30 на съсщото място пък после ще идем където казвате.

времето е перфектно, до 7 ви чакам на диспансера, после отиваме на гумата

Ей,младежи,не знам дали играете,всъщност сигурно не играете,щото е малко кофти времето.Аз направо не дойдох,защото атмосферните условия са кофти.Предлагам да изчакаме малко/в четвъртък дават хубаво време/

Играхме, даже се получи много приличен мач. Направих 2 асистенции! :) ( бурни аплодисменти, моля ) Кой знае, може още в следващия мач да се разпиша. А кога ще е той не се знае засега. Едно е ясно - че сутрин няма да се играе, понеже не всички са будали кат мен да стават рано :) 7, 7 и 30 вечерта си е май най-удобното време. Така че остава да се измъдри деня.

Хич даже! Което доста ме учуди, в интерес на истината. Имаше два малки участъка, които бяха по-несухи, ако мога така да се изразя, ама те бяха по-встрани. Играеше се доволно.

Велвет, получаваш ли пм-и?

Мача беше много приятен а и терена беше съвсем ОК. Вземи ела че вече два пъти те търся и вече ме бъзикат... Аз викам да е 19:30 часа. Приятно е.

Zerghathul,по два еднакви даже,но ги прочетох чак тази вечер като се прибрах.GeorgiK,ще дойда бе,спокойно,само да са добри условията за игра и да не е мачът в деня преди изпит/петък,неделя и другите вече не ги помня/.

Предлагам пак да играем,

настоявам да е на същото място и

постановявам да е в събота от 7.

Също се извинявам на всички контузени. Надявам се пак да дойдете.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...