Jump to content
BulForum.com

Warez Football

flufil

Recommended Posts

ще се ръбим, а?:) дайте вместо трядиционен да играем американски футбол, ама той не струва, щото имат предпазнители, дайте направо ръгби, всички ще се претрепем там, мноо яко :evil не сериозно, много яко ще стане ако наистина се съберем. а и аз най-накрая да се запозная с колегата Zerghathul. и момчета, по-внимателнсо с комплиментите един към друг, щото хората не ви познават и какво ли ще си помислят като ви слушат. :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Хе, да си мислят каквото си искат! Аз Георги си го уважавам много, радвам се, че и той ме има за свестен.

А довечера ако има желание за нещо по грубо, направо не кеч може да го обърнем :) И без това имам излишна негативна енергия , която трябва да стоваря върху някой под формата на лоу-кикс и крошета :)

Значи довечера в 7 на Гребната срещу Металиката?Ще се опитам да дойда,но не съм 100% сигурен,защото съм на рожден ден,но ще сторя всичко възможно.А колко време се играе???

Играе се докато паднеш възнак... Абе колкото ни се играе толкова. Нямаме определено време обикновено. Иначе всичко хубаво ама дайте да се разберем за топката. Аз мога да взема мойта и тя не е лоша но е спадната. Ако някой може да носи помпа с игла да казва до 6 че да знам дали да я взимам изобщо. И ако не аз то кой ще докара това чудо на природата - футболната топка?

днеска ли ще играем?!?!?! аз мислех, че утре. аз мога да донеса топка. коженка, хубава е, но не съм сигурен дали е добре напомпена. долу в мазето е и не ми се ходи. кажете днес или утре и колко чоевека се оформяме.

Ей диване. Чети малко като приказваме. Днес 19ч. там. Идваш и хоро ще ни поиграеш. Оформя се да има хора. Носи топката щото лошо без. И само гледай да не дойдеш...знам къде живееш... :ph34r:

Муахаха, груувер, ке те бием още преди да се запознаем :)

Айде, малко остана!! В тая жега ще умрем на 20-тата минута, ама кво от тва, поне ще поритаме малко :punk

Който може да земе вода. Иначе мача ще стане. Чакаме се на старото място на игрището до спортния диспансер нали ? Как да е стана малко късно да ви питам къде ще се чакаме ама ще ви намерим ;)

Не знам вие как сте, ама аз едвам стъпвам с десния крак. И така съм нахапан, че направо ми се плаче. Следващия път си взимаме от ония лампи против комари, които правят "бжжжжжжт" и комарът - пух долу се гътва :)

Добре сме само че ми се размина ваната. Утре като ми мине изпита ще измисля кога да играем пак. Това сега е по-важното... Честито и другия път моя отбор - малко по-малко техника и повече голове...

Да бе ти верно че не дойде. Пък аз те търсих... :D . Мача мина, замина...абе стана някъв мач. Другия сигур ще е някъде понеделник вечер. Очаквай включване.

Пък аз те търсих... :D .

Мдам :) И по-добре, че не те намери :lol:

Аз като цяло не съм доволен от мача. Вярно е, че не мога да се сравнявам с Георги или със Смехувка по майсторство с топката, но не мисля, че трябваше да бъда игнориран толкова - подадоха ми 2 пъти на кръст и тва беше. Друг е въпросът, че краката ми бяха леш от спаринга предишния ден и едвам се движех по терена.

Абе като за първи път биваше. Следващия път по-добре. ;)

Айде очаквам включване,че с тея изпити и това учене лошо ми става вече.Zerghathul,важно е участието бе,пък колко пъти си ритнал топката,не е чак толкова.

Мдам :) И по-добре, че не те намери  :lol:

Ей човек да не се избъзика... Вие обаче сте ебати неидиотите... Вече започвам да се чувствам самотен. Само аз ли беееееее? Предлагам понеделник(утре 12ти) 20ч пак там. Т.е. не предлагам а казвам че тогава ще има мач. Боре искам официално да ти се извиня за постъпката ми веднага след края на мача - не беше нарочно но беше гадно. Съжалявам.

И да дойдете ей щото вчера само 2 гола бей...играе ми се искам да кажа.

Айде да е във вторник, за да мога и аз да дойда, плийз!

А за идиотите - идиоти сме и още как :) Да не си се почувствал самотен пак, ей, че ще се караме! Иначе всичко е ОК.

Aма ако ви е по-удобно в понеделник да се съберете, няма проблеми, не искам заради мен да сменяте датата. :)

Абе понеделник, вторник няма значение ама 8 часа не е ли малко късно. Мисля че няма да можем да се наиграем пък и комарите ще ни ядат много. За мен най-добре е пак в 7 да се съберем но както решите ;)

Аз съм съгласен на вторник... Пък може и понеделник и вторник...що не? Колкото до часа...в 7 беше много жега. Аз чак към 8 и кусур се разиграх като стана човешко. Факторът комари обаче също е налице. Предлагам да решим с референдум. То така и така не е кой знае каква полемика...да изберат хората.

А защо не играем сутрин? Събираме се да речем към 9, играем до към 11 и комарите няма да са проблем. Пък и не е толкова горещо сутринта.

Аз съм съгласен много. Хем ще ме карате да ставам рано че иначе се успивам а мраза да ставам късно. Ако има навитаци можем да играем още от 8, 8 и нещо...или айде 9 ако ви е толко рано.

Да, да, да!! 8 е идеално за мен, и без това ставам като идиот в 6 и 30, та се чудя какво да правя толкова рано. Ама като знам, че не всички са ранобудни като мен, нека е 8 и 30. Какво ще кажат другите играчи?

Аз в 8 не мога да стана квото и да става така, че ако решите да ходите сутрин ще минете без мен ;) А ако решите вечер наитина в 7 е топло но ако ходим в 8 ще започваме в 8:15 и в 9 трябва да приключваме. Но както решите вие. Ако е вечерта денят и часът са без значение за мен.

Остава да си кажат останалите и ще се уточни всичко. Щото горе-долу са ясни вече вариантите и желанията на нази тримата.

Аз в понеделник не мога-във вторник пак съм на изпит/последния път преди изпита по математика за 7 клас си разбих главата докато играех мач/.Тоест искам да съм спокоен,че ще ида без контузии.Иначе за вторник съм навит:),но по-скоро за вечерта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...