Jump to content
BulForum.com

Warez Football

flufil

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

И аз съм навит за един мач/да упражня двата леви крака,че от 1 година не съм ритал/.Кажете някоя дата,вече всички са във ваканция,предполагам не сте толкова заети

Ami are oshte dneska vecherta da idem da poigraem. Niakvo 6-7 i natatyk? Az sym svryh navitak shtoto nishto ne pravia po cial den i izdiviavam shtoto vsichki sa na more/uchat za izpiti/risuvat za izpiti(jenata specialno)/bachkat. Samo az kisna i veche pukvam ot skapana skuka ta chak pisha u foruma. Aide sybiraite se malko hora i dovechera da igraem.

И аз съм навит за футболче :) надявам се не сте някви факири,та да мога и аз да покажа нещо.Все пак съм тренирал 3 месеца в световноизвестния ФК Аполи-99 като бях пети клас :D Кажете само как да дойда от Лаута до игрището най лесно(скоро не съм ходил на гребната)

To pyk ne znam az dali shte moga utre. Mai utre mi e edinstvenia zaet den ot okolo mesec ama shte vidim. Ako nishto ne stane za dnes i utre da e pak e neshto.

рамалии ,kude to4no do lauta jiveesh ?

На Месемврия,близо до супера.Да не сме комшии?Мисълта ми беше къв рейс да фана от спирката на лаута(тая до бензиностанцията) за да отида до гребната :confused

На Месемврия,близо до супера.Да не сме комшии?Мисълта ми беше къв рейс да фана от спирката на лаута(тая до бензиностанцията) за да отида до гребната :confused

рамалии могеш да прехвърляш...хващаш нещо за центъра....и от там 37 :)

На Месемврия,близо до супера.Да не сме комшии?

po4ti ;)

za avtobus - po xubavo idi edna spirka na dolu i xvani 10 (moje i 24 ma to hodi do peshtersko shuse i ot tam ima malko put :) )

Има ли надежда да се събирате пак скоро (тия дни) да играете? Че аз вече съм абсолютно фрий и много ми се разцъква футбол. Не съм изгряваща звезда, но поне играя с много хъс. :D So, are we gonna play or what?

айдии да играимии!

на гребната вече ходя само да тичам и гледам със завист играещите футбол на "наш'то" място:) хайде казвайте кога! събота или неделя? мисля, че часът е известен - около 6 30.

Аз ще взема топче. много хубаво кожено. само помпичка може да потрябва.

ааа до сега не сам играл с вареза ма4 но много бих искал не сам гола вода знам от коя страна се удря топката :) та ще може ли за другия ма4 и аз да се вклу4а?

ааа до сега не сам играл с вареза ма4 но много бих искал не сам гола вода знам от коя страна се удря топката :) та ще може ли за другия ма4 и аз да се вклу4а?

на никого не е било отказано, така че Тони идвай! срещата мисля, че пак ще е на същото място. на гребната преди стадиона, на игрището срещу кръчмата "МЕТАЛИКА"

аз отдавна не съм играл с пичовете от форума, но когато съм бил винаги е ставало яко мачле, само един път имаше една издънка, но..:) хубаво е. събирахме се по 20 и повече човека и играехме на голямо игрище с големи врати. надявам се, че и този път ще е така.

на никого не е било отказано, така че Тони идвай! срещата мисля, че пак ще е на същото място. на гребната преди стадиона, на игрището срещу кръчмата "МЕТАЛИКА"

мерси а да питам само ориентировачно колко хора се сабирате в смисал става ли як мача или ... ?

гроовер мерси за пояснението :)

Tam sym...iska li pitane?

исакаа:).. гошка, да не се дръпнеш пак в последния момент:) този път надявам се ще се съберем повечко и ще стане супер мачле.

Ne naistina. Utre jenata sutrinta zaminava za Sofia na izpiti. Az samo triabva da proveria tuk kyde v kolko i kak e moia nedelnia izpit i inache cial den sym ailiak. Kak niama da doida bria. Ne znam kolko shte se syberem ama ai dano. Sega shte navia Ceko...az, Tosho,basten, Enev...dano da syberem.

И аз, и аз!! Трябва ви един силов, безмозъчен играч, който да руши играта на противниковия отбор и да контузва ключови играчи :) Много съм надъхан, обещавам поне двама да не си тръгнат на 2 крака :punk

(в случай, че се намери някой, който ме взема насериозно и се уплаши и вземе, че не дойде - споко, по галантен играч от мен няма!)

Za igrach ne znam ama sys sigurno si nai-galantnia chovek kogoto poznavam. Kak obache go izmisli tochno...galanten nai-idealno ti pasva... Inache ima i drugi razbivachi. Moje da ima hubavi sblysyci. Osobeno kakto i az sym koravo kopele...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...