Jump to content
BulForum.com

Warez Football

flufil

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Ima i dr ma4ove...tursi v data.bg naskoro gi uploadnaha. primerno s mexico :)

velikiat razbrali sme se ot min sedmica za 4:30.

Аз до колкото си спомням беше за 15:30 ама може и аз да се бъркам то от толкова пиене тея дни вече съм :wir :wir :wir :wir :wir :wir значи в 16:30 съм там ;) Пичове има един огромен проблем. Човекът в който съм оставил топката днес е абитурент и утре едва ли ще е в състояние да дойде. Някой ако може да земе топка ще е много добре. Може и спаднала да е аз помпа ще гледам да взема ;)

Dnes se subrahme malko hora...nqkade 8 4oveka, ta se grupirahme s dr zabludeni. Ma4a beshe dovolen. Samo da kaja dokato ne sam zabravil, 4e poradi toploto vreme za dr sedmica se razbrahme: nedelq ot 18:30. Koito e jelaesht da zapovqda :)

Dnes se subrahme malko hora...nqkade 8 4oveka, ta se grupirahme s dr zabludeni. Ma4a beshe dovolen. Samo da kaja dokato ne sam zabravil, 4e poradi toploto vreme za dr sedmica se razbrahme: nedelq ot 18:30. Koito e jelaesht da zapovqda :)

Ми аз мога да навия и наще да дойдат само кажете кога(щот не съм много в час,Неделя 18:30 къде ?)Ние сме навитаци да поиграеме :)

Аре другия път 6-7 сериозни да правят отбор и ще играят срещу моя отбор, който се представи невероятно на Каменица 2004 ;-).

Imate edin siguren SC ako sym v Bylgaria shtoto shte hodia do Praga po niakoe vreme. No mislia che drugata nedelia shte sym oshte tuk.

Георги ти за другия отбор ли се цаниш или за нашия. Ако е второто имате и един сигурен AM :P (тоя път няма да се лигавя обещавам :D )

hora q kajete kade e tfa shtoto i az sam navitak.ama sq za sefte e cheta taq tema.pak skoro ne sam igral i da poigraq.kato gledam tuka nqkoi se hvalqt s hubavi mesta na kamenicata qvno ne ste amatiori.nqma da ima nikav problem da dokaram edin dvam choveka.pak gledam i vratarcheta tyrsite moje da se nameri neshto.

Ami tazi nedelia se sybirame v 18:30 pred sportnia dispanser. Az sym veche siguren. Za Praga shte zaminavam chak drugia petyk taka che veche imame 2ma igrachi AM(free role) i SC.

Imame li si DL veche? A basten? Daite naistina da komplektovame otbor kakto si e reda. Inache neka se mnojim....are Ceco AMR/L ne ni e izlishen ni nai-malko.

Mi vanka umrqhme si ot pek minaliq pat, a tazi sedmica q davaha oshte po-topla i taka se razbrahme togava.

Jore ami men samo otlqvo ne me biva da igraq...ina4e centar-dqsno...a avera tur4i lqvo-dqsno bez da zadurja centara, ama shte e dobre da se nameri postoqnen DL.

Abe shtoto te gledah minalia pyt hubavo gi vyrteshe ot obratnata strana s diasnoto krak ot liavata krilo i dobre stavashe i za tva. To i az igraia pochti samo s desen krak no obiknoveno ticham otliavo shtoto za diasno mnogo napliv i az gledam da se pokria v siankata. Inache neka - koi kakvoto moje i iska. Ivane mnogo jega batka. V 16:30 se sybrahme do 18 igrahme i puknahme. Ei tva e.

абе, пичове, вие за къде се готвите? за шампионската? какво сте се впрегнали такива? като гледам няма място за по-келявите играчи!

Shto be? Ti si stavash za edin D/DMC. Kolkoto do Champions' League...mmm ne bih otkazal no vse pak edva li shte stane. Ne se vpriagai be Toshe prosto komplektovame normalen systav v koito vseki da si znae miastoto i funkciite. Taka i s nai-keliavite igrachi shte e po-uspeshno ot anarhiata koiato cari obiknoveno.

ее, вредих се бе:) ако стане всичко както трябва, наистина ще е хубаво. но по този начин ако сме повече хора някои могат да останат на сухо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...