Jump to content
BulForum.com

Warez Football

flufil

Recommended Posts

Амиии аз към 17:30 ще съм там щото с реис от тракия бавно се стига :)

А ако се случи някакво чудо и доидем с кола ще е по рано обаче за по сигурно да не чакате в 17:30 ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
В колко се стъмва? Щото 5:30... ако в 7 е светло няма проблематика  :woot .

Еми по старото време се стъмваше след 18:00. Значи се правя сметка че по новото след 19:00 :) Днеска ще обърна внимание кога ще се стъмни :D

zna4i posledno ostava za nedelq 17:30h

Да остава за 17:30. Те гледам и админите са го направили на топик-а за този час. В момента е 19:13 и още е светло така че ще можем да играем до 19:30 съвсем спокойно.

неделя 4 април, 17:30 часа, ст. Пловдив - Мед, мед, тамън ще си изгледаме формулата като бели хора ;)

Аз като гледам, ще трябва да направим 4-5 отбора, щото май толкоз народ ше дойде :punk

ThE_Ufo az dosega ne sam idval i ne znam koi nosi topka i t.n. ama da ne se okaje samo, 4e nqma narod...ili da se bleem edin drug, razbirai topka da lipsva.

Топка ще има 100% аз нося! А за хората. До сега сме се събирали най-малко 16 души май :) И това беше 1-вия път

Ne shtoto kato preglejdam postovete...edin ne mojel 2ri ne mojel...puk ako sa idvali s priqteli...i broikata moje drasti4no da namalee.

Ina4e po snimkite kato gledah razbrah kade igraete...predi sam hodil 4esto tam, taka 4e smqtam, 4e nqma da imam problemi pak da go namerq mqstoto.

Ne shtoto kato preglejdam postovete...edin ne mojel 2ri ne mojel...puk ako sa idvali s priqteli...i broikata moje drasti4no da namalee.

Ina4e po snimkite kato gledah razbrah kade igraete...predi sam hodil 4esto tam, taka 4e smqtam, 4e nqma da imam problemi pak da go namerq mqstoto.

Спокс, тея дето "не могат" повечето не са идвали нито един път ;) .

Да и аз мисля че стана много хубав мач. Смятам че не трябва да играем на голямо игрище.

Искам да се извиня на един пич с бяла фанелка дето го спънах много лошо. И след това май си тръгна дано да не съм го контузил нещо.

Ne znam kakav mach stana. Az ne igrah. Samo zapalvah kvota. A i provalih niakolko ataki. Sajaliavam momcheta ama prosto ne mojeh da igraia izobshto. Mnogo mi e razmazan kraka. Drugata sedmica shte pochivam dano sichko se opravi che da moga da varna malko formata posle.

Да и аз мисля че стана много хубав мач. Смятам че не трябва да играем на голямо игрище.

Искам да се извиня на един пич с бяла фанелка дето го спънах много лошо. И след това май си тръгна дано да не съм го контузил нещо.

Той ми беше колега от университета, еврокомец е ама не знам дали гледа форума ;) . Кофти сблъсък беше, но това си е в играта. Никой не го прави нарочно.

Георги - почивай, за да си пак звезда :) .

хубаво, хубаво но батко ви тошко не игра!!!! за това Георги не е могъл да играе!!! и тази седмица мача стана дайте да се разбираме за следващата, но този път трябва да се разберем за тениските за формата на срещата и за други глупости, па и да се поопознаем! давайте предлопжения за час!

аз викам традиционния! 3 часа

Георги човече купи си Ban Gay аз се намазах 2-3 пъти и ми мина. Мацай се сутри като станеш и вечер като си лягаш. При това не е много скъпо. Аре за другата седмица да си готов ;)

@groover Другата седмица сме се разбрали за Събота в 17:00 часа. Администраторите може да го сложат на топик-а

@groover Другата седмица сме се разбрали за Събота в 17:00 часа. Администраторите може да го сложат на топик-а

защо толкова късно бе, братлета? в събота хубаво акма, защо чак в 5?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...