Jump to content
BulForum.com

Warez Football

flufil

Recommended Posts

снимките нямат значение!!! дайте да се разберем за мача! ще играем ли изобщо тази седмица? все пак в неделя има формула и... та моето предложение е да играем в събота. какво ще кажете?

men v sabota ne me broite(ne 4e 1 igra4 ima golqmo zna4enie)

Nai-dobre da go napravim v nedelq sledobed kam 5, 5:30 i taka da ostane ,6toto kato stane po-jegavo togava 6te moje da se di6a

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

ако искаш може да си направим един нощен мач - към 10-11, а? може и да стане да се съберем към 5, ама на мен много не ми се нрави, но квото се реши-тва ще е!

men v sabota ne me broite(ne 4e 1 igra4 ima golqmo zna4enie)

Nai-dobre da go napravim v nedelq sledobed kam 5, 5:30 i taka da ostane ,6toto kato stane po-jegavo togava 6te moje da se di6a

Ако е кам 5 5:30 и аз мойе да доида ;)

Най-добре ще е в събота към 3

ее най-накрая някой, който мисли!!!!! да сме играли в 5!!!!!

и тоя poll знаеш ли как ще го изтрият админите!!!!

пич, дай да изчакаме още малко и другите да си дадат мнението!!! утре по това време мисля, че ще знаем кога ще играем!

Пичове, последните 2 недели се събираме към 30 човека. Защо решихте, че ще бъде в събота? Заради 2-ма, на които не им отърва какво, другите ли да се спасяват???

ми и ти каза че ще гледаш формулата, ако не се лъжа! какво предлагаш, кога да се съберем?

Пичове ако ще се събирате в Събота мен и още около 7 човека не ни бройте :(

Иначе за неделя само да не вали около 17:30 ще се замъкнем на гребната 100% без значение кой ще идва и кой не ;)

Само да допълня че в Събота ако не се бъркам от 14:00 или 14:30 ще играят Арсенал-Манчестър Юнайтед. Така че едва ли ще може да се съберете преди 17:00. Така че дайте да се разберем за Неделя 17:30 ;)

ами пич, майна, щом сме написали над 500 поста!!! как мислиш? вземи прочети малко ако наистина се интересуваш!!!

Nai-dobre 6te  e da se saberem v nqkvo si kafene,bar ili ne6to takova i da reshim vednaj zavinagi  denq,mqstoto,4asa i teniskite!

Абе пич мисля че на всички им стана ясно че деня е неделя и часа по принцип е 15:00. Обаче по някой път има Ф1 разни мачове и часа се променя ;) За това най добре следи какво се пише в темата за да няма ама нали беше в 15:00 часа що ви нямаше :) А колкото за мястото мисля че почти всички знаят вече къде се чакаме така че няма какво да го коментирам :D

тази седмица съм извън града и няма да дойда! ама като гледам май няма да има мач в неделята!

И хайде някой да ни пинне темата 550 поста е вече и ще расте!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...