Jump to content
BulForum.com

Warez Football

flufil

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

да тва е идея! не е нужно да играем в неделя! според мен няма проблем да играем в събота, даже мисля че е по-добре в събота! аре да се разберем и за тениските! а идеята да играем няколко мача не ми допада! няма да можем да се разделим!

А снимките са страшни! този който е със счупен крак да не коментира мача!:)

за това че няма да можем да се разделим според мен си прав. Тва е щото общо взето не се познаваме. И за тениските трябваше уж да се разберем вчера, ама никой не дойде, ние с теб бяхме от малкото дето отидохме в 2 :)

А снимките са страшни!  този който е със счупен крак да не коментира мача!:)

haha :) ,ne e s4upen ,samo e shit :P .. i kat nemoga da igraq ,pone mi ostava da komentiram ,nali .. :)

да бе типичен кибик! не може да играе, а дава съвети! следващия път ще дойдеш ли?

Между другото днес минах през магазин Адидас и видях че има топки по 20 и по 30 лева. Какво ще кажете да съберем пари да си купим една от 20???

топка за сега имаме, но по принцип нямам нищо против това да си купим топче! но по-добре е да си направим тениски, а за топка да мислим по-къдно!

топка за сега имаме, но по принцип нямам нищо против това да си купим топче! но по-добре е да си направим тениски, а за топка да мислим по-къдно!

Съгласен съм с groover :)

groover ,gde sum dal savet ?! samo vi se smeq :P . i moga da igraq po-dobre ot teb ,da se obzalojim ? nqma da moga i drugiq put .4ak sled 10 dena shte mi maxat shevovete ,s koeto minavam kum otgovor na vuprosa na __smirnoff__ .. taa ,da ,bqx nared kato si trugnax ,ma kato se pribrax si razdrax hodiloto i hodix do hirurgiite da me shiqt ,ta dulga i shiroka .ta v blizkite 10 dena ,nqma football za mene ,nito basket ..

ОК, майна, 100% съм сигурен 1е си по-добър от мен на футбол, най-малко щото си по-голям от мен(не че няма някви 20 годишни пичове дето не са виждали топка, ама ...) аре след като се оправиш, ще те видим какво струваш на мач! Бързо оздравяване!!!!!

ОК, майна, 100% съм сигурен 1е си по-добър от мен на футбол, най-малко щото си по-голям от мен(не че няма някви 20 годишни пичове дето не са виждали топка, ама ...)

shegyvax se be 4ovek .. ;)

Бързо оздравяване!!!!!

mersi :)

снимките нямат значение!!! дайте да се разберем за мача! ще играем ли изобщо тази седмица? все пак в неделя има формула и... та моето предложение е да играем в събота. какво ще кажете?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...