Jump to content
BulForum.com

Warez Football

flufil

Recommended Posts

никва защита нямаше! всички се бяха изнесли напред и при всяка атака вратаря оставаше сам. горе-долу вече се познаваме, така че следващия път може да си определим зоните за игра и всеки да си играе където трябва.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

ще ги строим ние тия нападатели!!!! ще играем с 2-ма 3-ма нападателя 4 център и 4 защита- железната схема!!!!

ще ги строим ние тия нападатели!!!! ще играем с 2-ма 3-ма нападателя 4 център и 4 защита- железната схема!!!!

groover има тежката дума, нашата система 4-4-2 ;)

QUOTE(VooDooMaN @ Mar 28 2004, 20:17 PM)
groover има тежката дума, нашата система 4-4-2  ;)

Мойта е последната дума с тази система 4-4-2 :D :D :D :D

А колко души се събрахте днес и има ли снимки??

никва защита нямаше! всички се бяха изнесли напред и при всяка атака вратаря оставаше сам. горе-долу вече се познаваме, така че следващия път може да си определим зоните за игра и всеки да си играе където трябва.

Az drugiq pyt 6a igraq samo za6tita i nqma da vkarat nito edin gol :P :D :punk

Не че искам да са изкарам добър(то си е късмет де или случаиност), но три пъти излезнах напред и 3 голя вкараха. Наистина мноо хора (особенно на края) ги мързеше да се вращат :)

вкарал, невкарал, няма значение! получи се хубав мач, но тоя път каталясах!!! голям зор беше! другия път ще стане още по-добре! ся учениците излизат във ваканция и ако сте навити можем да направим и мачове през седмицата, но това едва ли ще се хареса на работещите хора.

а що се отнася до снимките мисля че това бяха приятели на нашия вратар, момчето със синята блуза(много добре се справи със задълженията си) няма да е зле ако някой има камера да я донесе и след тва да пратим запис от мача на Сашо Диков!

както миналия път бях с черни шорти и оранжева тениска, от отбора на Voodooman и GeorgiK

to hubavo 4-4-2 ama kato sme pove4e ot 22ma...kvo 6a pravim-pak 6a se blaskame kato dneska(na men ma4a mi hares po princip)

По добре другия път да се разделим на 3 отбора по 7 човека и да направим някво турнирче че много блъсканица. Мен ме боли единия глезен пък на другия крак съм си разтегнал някъв мускул и ся ме боли много. Утре ще хода на лекар :woot

ти ли беше другаря когото поздравих по мнмого як начин? съжалявам братле! ама страшен гол щеше да стане ако твоите ташаци бяха се поотместили по-настрани, ама няма нищо! нали не пикаеш кръв! :) много гадно копеле съм!!!

и като заговорихме за наранявания днес мача ми се стори бая грубичък!!! вие не мислите ли така?

Кофти работа. Мен ме болят и двата крака. Но до 2-3 дена се надявам да ми минат, за да потдържам топформа на гребната ;) .

3 отбора е добра идея.

...нали не пикаеш кръв! :)

и като заговорихме за наранявания днес мача ми се стори бая грубичък!!! вие не мислите ли така?

Mani we zapu6ih toaletnata s kruv :) ))))))

Ne be6e grub,mene ne sa ma butali,nito ritali,samo deto ti ma izgarmq vednyj :)

Ми някои който беше с АУДИ-то снимаше ама и аз нз кой е като качи снимките ша разберем :П

Mmmmm taka spokoino.

Az biah v AUDI-to i az snimah.Ima snimki i 6te gi ka4a v nai skoro vreme.Takmo sega gledam 4e ima miasto na FTP-to taka 4e utre 6te gi ima snimkite.

Ina4e ma4a otstrani izglejda6e dosta po slab ot minalia pat.

No tova e vse pak moeto skromno mnenie na kibik.

Mmmmm taka spokoino.

Az biah v AUDI-to i az snimah.Ima snimki i 6te gi ka4a v nai skoro vreme.Takmo sega gledam 4e ima miasto na FTP-to taka 4e utre 6te gi ima snimkite.

Ina4e ma4a otstrani izglejda6e dosta po slab ot minalia pat.

No tova e vse pak moeto skromno mnenie  na kibik.

Опитахме се да играем, но противника само симулираше и чистеше топката в тъч. Я са се събрали 30 игрални минути от 90, я не. Това е положението :woot , другият път повече.

Въпреки това паднахме заслужено. Между нашия отбор и този на противника имаше една разлика и тя се казваше Саке. Който го умее го умее.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...