Jump to content
BulForum.com

Warez Football

flufil

Recommended Posts

ми да по-хубаво, но тогава трябва да има два твърди отбора и няма да можем да трампим играчи както направихме последния път. черни тениски ли ще праим?

тук гоеорим за твърди участници, а не за пичове дето ще дойдат един-два пъти

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
Следва логичният въпрос - ако всички сме с черни тениски с бяла щамап как ще се познаваме? Не е ли по-удачно да се организират 2 отбора - хем ще си паснем по-добре ако играем с постоянни тимове, хем ще си направим тениски в 2 цвята.

Ами VooDooMaN това е малко вероятно да стане. Защото повечето хора които идват с мен (10-12човека) не са от warez-a. Аз си мислех всеки да си даде там някоя негова фанелка и на гърба да се напише warez.ru за да се знаем кои сме. Сега може и който иска да си напише и ника но аз лично не искам защото днеска с един утре с друг и няма смисъл :)

Ехеее голqма работа сте вси4ки! :Д Наистина толкова сериозни хора като се организират вси4ко могат да направqт!И аз все се канq да доида на футбол ама не6то не сам мноо добар и си викам "да wе само 6те им се пре4кам..." пак и маи кат гледам сте по на 20 и нагоре а аз сам на 15...Ако мога 6те доида следва6тиq пат.

Ами VooDooMaN това е малко вероятно да стане. Защото повечето хора които идват с мен (10-12човека) не са от warez-a. Аз си мислех всеки да си даде там някоя негова фанелка и на гърба да се напише warez.ru за да се знаем кои сме. Сега може и който иска да си напише и ника но аз лично не искам защото днеска с един утре с друг и няма смисъл :)

Ми напиши си името, бе :) . Или днеска с едно, утре с друго ;) .

друго решение е пък всеки да си направи по 2 тениски - една бяла и една черна. Може би ще е доста пари, но все пак няма да е зле. Аз лично смятам засега да си направя една, а по-нататък може и втора

Ехеее голqма работа сте вси4ки! :Д Наистина толкова сериозни хора като се организират вси4ко могат да направqт!И аз все се канq да доида на футбол ама не6то не сам мноо добар и си викам "да wе само 6те им се пре4кам..." пак и маи кат гледам сте по на 20 и нагоре а аз сам на 15...Ако мога 6те доида следва6тиq пат.

и аз съм на 15 и кво, в неделята се разцепих, само дето доста се пизморих и второто полувреме минах на врата и не бях много полезен. пък работата не е само да играем, а и да контактуваме помежду си!

Az sym ZA nezavisimo kakvo tochno se reshi. Taka ili inache shte si pisha imeto...to ne se meni. Kolkoto do cveta mislia che shte e po-dobre da ne e cherna che liatoto...zor shte vidim. Syglasen sym da ima postoianni otbori samo triabva da vidim kak shte gi opredelim. I ako naistina redovno sme edni i syshti e po-dobre taka zashtoto otborite se obigravat. Za nomera...vse taia - pishete ma 27(shtoto edva li niakoi drug shte go iska, a za 9, 7 i 10 sichki shte se butat) - staria nomer na Saviola v River Plate. Vikam sega v nedelia kato se vidim da sednem da obsadim sichko tochno.

ми майна ся тряя да сменяме часа! как ще се разберем?!

ми имам да уча за тва аз съм за 2 30

Az taka ili inache ne ucha taka che niama znachenie za men. Inache niakade do kym 1 sym na sydiiski kurs taka che neka da e pone kym 1 i neshto. Drugi jelania i iziskvania niamam.

Koito iska za da se zapoznaem i ogovorim za teniskite neka da se saberem po rano v 14:00h na igri6teto  pak otnovo 6te po4nem ma4a ot 15:00h i koito ne moje v 14:00 da doide po-kasno!

Последно на кое игрище ще е срещата ??Може да съм бил кибик миналия мач...и сега има голяааааама вероятност пак да съм кибик но исках да попитам :)

OK. Razbirame se 14 koito moje koito ne moje 15h na igrishteto na sportnia dispanser. Spored broikata sybrala se v 15h shte se reshi kyde i po kakva sistema shte se igrae macha/ovete. Az lichno shte sym tam kym 14.

a къде ще се ходи като се съберем в 14. аз ще дойда тогава!

последното решение е: в неделя 28.03.04 в 14 на игрището до спортния диспансер(дето се събрахме последния път), който не може да дойде в 14, да дойде направо в 15 пак на същото място. мисля че е ясно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...