Jump to content
BulForum.com

Warez Football

flufil

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply
mi to mojem i na kanala da sednem, pa ve4e vremeto e toplo, ta i krakata da si topnem :) i 6a si nosim kafence :P

mi az si mislih da vzemem edin stek koka-kola tukmo sega e po 1.69 i 20-30 4ashki

koito iska plashta 20-30 stinki i pie na korem :woot :woot

tukmo doping :P

Аз викам да ходим да играем футбол пак то другото ша стане от самосебе си ;)

Dobre be i taka stava.To ako staa vypros moim da se syberem da hodim nqkyde na zavedenie bez predi tva da sme igrali ma4 ;)

вижте пичове, идеята е не само да се съберем да играем, а и да се опознаем, да се почерпим!!! единствения проблем ни е мястото, щото няма къде да ни съберат 30 човека на една маса. аз викам да купим биричка и да си пийваме на игрището!!:) но ако говорим сериозно на гребната няма толкова голямо кафе да ни събере сичките! а водолаза не е лоша идея, при положение че може да окупираме цялата кръчма па и аванта ще излезе. казват че ся и масички били изкарали!

вижте пичове, идеята е не само да се съберем да играем, а и да се опознаем, да се почерпим!!! единствения проблем ни е мястото, щото няма къде да ни съберат 30 човека на една маса. аз викам да купим биричка и да си пийваме на игрището!!:) но ако говорим сериозно на гребната няма толкова голямо кафе да ни събере сичките! а водолаза не е лоша идея, при положение че може да окупираме цялата кръчма па и аванта ще излезе. казват че ся и масички били изкарали!

Ми хубаво, аз ще си нося бира, вие се оправяйте :). Само дето нямам термос :( .

Че за кво да си носим като в Металиката (кафето до игрището) продават бира? Щом толкова искате зима ме си от там и пийм на воля :P

Ne e na smetka tam.0,5l e 1lv i to nalivna ;) Nai-dobre e da se zeme vyv 6i6eta po 2l,ama nqkoi trqbva da ima hladilna 4anta ;)

Бе за футбол акъл не мога да давам - с два леви крака съм, ама за бира - препоръчвам ви идеалното решение - някой с лек автомобил да натовари едно кегче бира вътре, "помпичка" и малко посуда (пластмасова)... Няма какво да му се чудите и да дрънкате стъклен амбалаж насам-натам... Кегове има и по 30 и по 50л - вие си преценете колко ще употребите... Изтървах му края на цените някъде около август миналата година, но все пак би трябвало да ви излезе по на сметка и от бутилковия вариант...

Бе за футбол акъл не мога да давам - с два леви крака съм, ама за бира - препоръчвам ви идеалното решение - някой с лек автомобил да натовари едно кегче бира вътре, "помпичка" и малко посуда (пластмасова)... Няма какво да му се чудите и да дрънкате стъклен амбалаж насам-натам... Кегове има и по 30 и по 50л - вие си преценете колко ще употребите... Изтървах му края на цените някъде около август миналата година, но все пак би трябвало да ви излезе по на сметка и от бутилковия вариант...

Е ти на изкара големи алкохолици, макарче 30л за 30 човека не е никак много :P

Идеята не е никак лоша.Остава dreamer да каже колко ще струва при неговя познат.

То трябва да се кажат изисквания:

1. Има няколко вида фланелки - по-евтини, по-скъпи. Цвят...

2. Големина печата и дали ще е само отпред, или и отзад.

3. И не знам още какво ;) Може би и големината на фланелките.

То трябва да се кажат изисквания:

1. Има няколко вида фланелки - по-евтини, по-скъпи. Цвят...

2. Големина печата и дали ще е само отпред, или и отзад.

3. И не знам още какво ;) Може би и големината на фланелките.

Dreamer аз имам една фанелка на Ботев и искам да си я напрая нея. Демек само буквите да ми сложат? Може ли така или трябва да си купя фанелка :confused

пичове дайте като се съберем тогава да говорим по този въпрос. там като седнем, ще се разберем кой какъв размер носи, какви ще са надписите и номерата, ако ще има такива. а тениските ще е хубаво да са еднакви. да всяваме респект, като играе. ще си казват: "Ей тва са пичовете от warez-а, внимавай!!!"

Това е правено под Лъки Синема, къде от обясних. Не знам какви са вариантите ца печат, защото на мен лично не ми харесва така, но вероятно ще могат да се отпечатат и само бели букви. Размер на печата - А4 за 6-те лева.

brand.jpg

проблема на това е че става само в този формат, а ние(според мен) искаме и отпред и отзад да пише нещо. ПР: отпред в средата да пише WAREZ.ru, а отзад ник и номер но номера може да го пропуснем. мисля че до нас имаше няква такава фирмичка, но май я затвориха. ще ида да прверя!

Следва логичният въпрос - ако всички сме с черни тениски с бяла щамап как ще се познаваме? Не е ли по-удачно да се организират 2 отбора - хем ще си паснем по-добре ако играем с постоянни тимове, хем ще си направим тениски в 2 цвята.

ами няма да е зле, но трябва да се организираме и да се съберем да видим кой има намерение да идва постоянно и кой не за да можем да се разделим на постоянни отбори

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...