Jump to content
BulForum.com

Warez Football

flufil

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Аз бях от публиката. Дойдох с великия и с един приятел (аз бях с черен анцуг). Тръгнах си по-рано и преди да тръгна му вързахме колелото на великия на една ограда (на височко :devil ). Другата седмица вероятно няма да дойда, но ако тва стане нещо редовно ще е яко :) .

когато още се събирахме някой вкара бъзик да сме си направили тениски на които пише примерно : warez.ru а отдолу ника. аз мисля че тва е добра идея ако се навием да се събираме всяка седмица. голям проблем беше да се запомним кой от кои е и за тва ще е хубаво да имаме такива тениски за разпознаване.

аз съм за и с двете ръце и двата крака !!! :punk :punk аз съм навит даже и аватара да си сложа на тениската ;)

а другия път в публиката няма да е зле да има повече момичета, че и без тва сме много момчета на игрището

еми момчета аз бях вчера оня с тениската на байерн мюнхен. Играх от победителите бях защитник и вратар и пропуснах три гола, ама айде, подробности...

а верно хора няма ли да си водите момичета за публика че вече е пролет и те се разхубавяват :)

Eh tia moita jena i zime i lete vse e hubava ama po takova vreme vinagi e zaeta. A i shto za chovek triabva da sym da ia vodia na edno tolkova skuchno miasto samo za da mogat mizernicite da ia oglejdat? E kakyvto i e toia ne sym az.

a we hora .....iskam da vi pozdrava za ideqta za warez football-a - mn e qka i originalna:) jalkoto e 4e ne moa da igraq tazi velika igra...zle sam v krakata :P.....damn.......prosto ne moa.....:) ama vijte.....za drugo me biva....:P vikam si....da posledvame va6ata ideq i 6te vzema da napravim i basketball-4e :))))

ARE BE HAPPY! (tazi replika ne e moq, ama se nadqvam [shade] da ne se syrdi :P )

Eh tia moita jena i zime i lete vse e hubava ama po takova vreme vinagi e zaeta. A i shto za chovek triabva da sym da ia vodia na edno tolkova skuchno miasto samo za da mogat mizernicite da ia oglejdat? E kakyvto i e toia ne sym az.

хехе да и аз така мисля. Ама тя мойта няма да се навие при никви условия. Тя е бати и момичето, никъде не ще да ходи. С триста зора я измуквам от тях а дори не знам къде живее :)

абе волфман или там къвто си що не си доведеш твойто моми4е ве

Ei vijte sega trqbva da si namerim naistina nqkoe mqsto da se sabirame

kato za na4alo nqkoe kafene a posle za6to ne i da si napravim klub nqkade.

Za fanelkite razbrah 4e moje da se napravqt v nqkoq firma v grada a moje i da dadem pora4ka na BURGELOF

Абе хора вие мач ли ходите да играете или момичета да гледате :confused Поканете ги някъде на кафенце и ще дойдат. Много са малко момичетата които биха отишли да гледат футбол :pirate

Че кво толкова бе...те момичетата ще дойдат да гледат не футбол, а да гледат някой, примерно мене, само че аз не идвам, така че няма да дойдат момичета да гледат... :tongue :wir :tongue

БТВ някой навитак има ли за баскетбол да се съберем да напраим и баскета или варез дудес само в краката ги бива...ръцете вече са отишли в трошенето на клавиатурата. ???

Само да питам да пускам ли нова тема изобщо за Баскет или можем да пишем в тая и въобще дали има някои желаещи за баскетче..?

Поканете ги някъде на кафенце и ще дойдат. Много са малко момичетата които биха отишли да гледат футбол  :pirate

еми да ти май си прав де то кафенцето може да стане и след мача, ама няма да е зле тва кафенце да е от род кръчми. :)

кофтито е че малко момичета ходят по кръчми :(

Тз, тз. Какво пиене бе. Пиене е 2-3 бири със салатка и гарнитура за забавление, другото не го уважавам аз.

Що се отнася за фланелките с имена - ще питам и ще дам точна информация, знам къде правят такова чудо.

VooDooMan.. момчето, с което дойдохме има шивашки цех и правят такива неща. Следващия път като дойде го питай за тия неща щом сте желаещи :)

или варез дудес само в краката ги бива...ръцете вече са отишли в трошенето на клавиатурата. ???

То и в караката не ни бива много ама в ръцете аз лично съм по зле :P

Basketball-a nastrana. Tva e druga bira i e sporta v koito nai-malko me biva mai. A sym probval baia sportove. Kolkoto za jenite napravo padnah kato dnes jenata kaza che moje i da doide niakoi den. Principno ima angajimenti i v sybota i v nedelia a iska da gi otlaga zaradi men. Shte gledam makar i razocharovashto za vas da ia razubedia. Vse pak znam che shte i e typo i go pravi samo zaradi men. Dreamer shte pitame. Mai naistina ima navitaci.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...